Guido den Aantrekker vindt dat Peter R. de Vries gesprekken vaak domineert

Guido den Aantrekker vindt dat Peter R. de Vries gesprekken vaak domineert

Guido den Aantrekker vindt dat <em>Peter R. de Vries</em> gesprekken vaak domineert Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker en Peter R. de Vries, die het duidelijk niet overal over eens zijn, zaten zondagavond bij elkaar aan tafel in Café Hendriks en Genee. Den Aantrekker had zo zijn twijfels of hij dat wel moest doen: "Ik vind de rol van Peter bedenkelijk, je hebt twee petten op. Je bent gevraagd als expert maar bent ook directeur van een advocatenbureau." Gesprekken gedomineerd door De Vries"Als Peter ergens aan tafel zit, en dat is best heel vaak, wordt het gesprek vaak gedomineerd door jou", vervolgt hij, nadat hij overigens ook aangeeft De Vries als journalist hoog te hebben zitten. Uiteraard heeft de misdaadjournalist daar een gevat antwoord op: "Dat is iets waar de roddelbladjournalisten niet tegen kunnen, dat je weerwoord krijgt. Dat vragen ze ook niet." Bekijk het fragment van Café Hendriks en Genee hierboven. Bekijk ook Zoent Merel Westrik hier met Jude Law? Bekijk deze video » Wilfred Genee kreeg nep-sms van Peter R. de Vries waarin die hem uitschold Bekijk deze video » Het Dorp verkozen tot Mooiste Liedje van Nederland. Bekijk de versie van Jan Dulles. Bekijk deze video »
TV :
Guido den Aantrekker vindt dat Peter R. de Vries gesprekken vaak domineert

Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker en Peter R. de Vries, die het duidelijk niet overal over eens zijn, zaten zondagavond bij elkaar aan tafel in Café Hendriks en Genee. Den Aantrekker had zo zijn twijfels of hij dat wel moest doen: "Ik vind de rol van Peter bedenkelijk, je hebt twee petten op. Je bent gevraagd als expert maar bent ook directeur van een advocatenbureau."

Gesprekken gedomineerd door De Vries
"Als Peter ergens aan tafel zit, en dat is best heel vaak, wordt het gesprek vaak gedomineerd door jou", vervolgt hij, nadat hij overigens ook aangeeft De Vries als journalist hoog te hebben zitten. Uiteraard heeft de misdaadjournalist daar een gevat antwoord op: "Dat is iets waar de roddelbladjournalisten niet tegen kunnen, dat je weerwoord krijgt. Dat vragen ze ook niet." Bekijk het fragment van Café Hendriks en Genee hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Guido den Aantrekker vindt dat Peter R. de Vries gesprekken vaak domineert of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen