Sadistische proef finalisteneiland: "Alsof er messen in je vingers en voeten worden gestoken"

Sadistische proef finalisteneiland: "Alsof er messen in je vingers en voeten worden gestoken"

Sadistische proef <em>finalisteneiland</em>: &quot;Alsof er messen in je vingers en voeten worden gestoken&quot; De 'winnaars' op finalisteneiland (Eva Cleven, Hugo Kennis en Shary-An Nivrillac) worden in Expeditie Robinson onderworpen aan een ijskoude en sadistische proef. Ze moeten proberen een blok ijs precies zeven minuten in handen te houden, maar de kou aan de voeten en handen zorgt voor chaos in de hoofden van de deelnemers. "Alsof er messen in je vingers en voeten worden gestoken." Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Publiekslieveling Tim Coronel wordt uit Expeditie Robinson gestemd Bekijk deze video » Expeditie Robinson: emoties lopen hoog op na mooie brieven van thuis Bekijk deze video » Emotionele Tim Coronel ziet brief van thuis aan zijn neus voorbijgaan Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Sadistische proef finalisteneiland: "Alsof er messen in je vingers en voeten worden gestoken"

De 'winnaars' op finalisteneiland (Eva Cleven, Hugo Kennis en Shary-An Nivrillac) worden in Expeditie Robinson onderworpen aan een ijskoude en sadistische proef. Ze moeten proberen een blok ijs precies zeven minuten in handen te houden, maar de kou aan de voeten en handen zorgt voor chaos in de hoofden van de deelnemers. "Alsof er messen in je vingers en voeten worden gestoken."

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sadistische proef finalisteneiland: "Alsof er messen in je vingers en voeten worden gestoken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen