Emotionele Tim Coronel ziet brief van thuis aan zijn neus voorbijgaan

Emotionele Tim Coronel ziet brief van thuis aan zijn neus voorbijgaan

Emotionele <em>Tim Coronel</em> ziet brief van thuis aan zijn neus voorbijgaan Tim Coronel wist dat hij in de gevarenzone zat en probeerde in de aflevering van gisteren uit alle macht de proef in Expeditie Robinson te winnen, zodat hij immuniteit zou verdienen. Er was echter nóg een reden: de winnaar zou brieven van thuis krijgen. VaderCoronel kwam echter niet uit de rekensom die hem werd voorgelegd, en moest de overwinning aan Eva Cleven laten. Daar baalde hij zichtbaar van, want vanaf dat moment wist hij eigenlijk al dat hij de Expeditie zou moeten verlaten - wat uiteindelijk ook gebeurde. Maar ook de brief van thuis had hij maar wát graag willen hebben: de vader van twee kinderen van vier en zeven wordt emotioneel als hij aan het thuisfront denkt. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Bekijk het fragment uit de aflevering van gisteravond hierboven. Publiekslieveling Tim Coronel wordt uit Expeditie Robinson gestemd Bekijk deze video » Expeditie Robinson: emoties lopen hoog op na mooie brieven van thuis Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Emotionele Tim Coronel ziet brief van thuis aan zijn neus voorbijgaan

Tim Coronel wist dat hij in de gevarenzone zat en probeerde in de aflevering van gisteren uit alle macht de proef in Expeditie Robinson te winnen, zodat hij immuniteit zou verdienen. Er was echter nóg een reden: de winnaar zou brieven van thuis krijgen.

Vader
Coronel kwam echter niet uit de rekensom die hem werd voorgelegd, en moest de overwinning aan Eva Cleven laten. Daar baalde hij zichtbaar van, want vanaf dat moment wist hij eigenlijk al dat hij de Expeditie zou moeten verlaten - wat uiteindelijk ook gebeurde. Maar ook de brief van thuis had hij maar wát graag willen hebben: de vader van twee kinderen van vier en zeven wordt emotioneel als hij aan het thuisfront denkt.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Bekijk het fragment uit de aflevering van gisteravond hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Emotionele Tim Coronel ziet brief van thuis aan zijn neus voorbijgaan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen