Het Dorp verkozen tot Mooiste Liedje van Nederland. Bekijk de versie van Jan Dulles.

Het Dorp verkozen tot Mooiste Liedje van Nederland. Bekijk de versie van Jan Dulles.

<em>Het Dorp</em> verkozen tot <em>Mooiste Liedje van Nederland</em>. Bekijk de versie van <em>Jan Dulles</em>. Het Dorp, van Wim Sonneveld, is door de SBS6-kijker verkozen tot Het Mooiste Liedje van Nederland. Het nummer eindigde voor andere klassiekers als Zeg me dat het niet zo is (2) en Avond (3). Jan Dulles van de 3Js had de eer het liedje nogmaals ten gehore te mogen brengen. Mooiste liedjesDe afgelopen weken traden diverse zangers en zangeressen als Glennis Grace, Marco Borsato en Anita Meyer op met bijzondere versies van nummers uit de Nederlandse popgeschiedenis. Uiteindelijk stelde de vakjury een lijst van de tien beste optredens samen waarna het publiek kon stemmen en voor Het Dorp koos. Bekijk het fragment van Het Mooiste Liedje hierboven. Bekijk ook Glennis Grace zingt derde Mooiste Liedje van Nederland: Avond Bekijk deze video » Marco Borsato eindigt als tweede tijdens finale Mooiste Liedje met Zeg me dat het niet zo is Bekijk deze video » Sylvie Meis warmt zich aan open haard in auto Bekijk deze video »
TV :
Het Dorp verkozen tot Mooiste Liedje van Nederland. Bekijk de versie van Jan Dulles.

Het Dorp, van Wim Sonneveld, is door de SBS6-kijker verkozen tot Het Mooiste Liedje van Nederland. Het nummer eindigde voor andere klassiekers als Zeg me dat het niet zo is (2) en Avond (3). Jan Dulles van de 3Js had de eer het liedje nogmaals ten gehore te mogen brengen.

Mooiste liedjes
De afgelopen weken traden diverse zangers en zangeressen als Glennis Grace, Marco Borsato en Anita Meyer op met bijzondere versies van nummers uit de Nederlandse popgeschiedenis. Uiteindelijk stelde de vakjury een lijst van de tien beste optredens samen waarna het publiek kon stemmen en voor Het Dorp koos. Bekijk het fragment van Het Mooiste Liedje hierboven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Top 2000: The Untold Stories
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het Dorp verkozen tot Mooiste Liedje van Nederland. Bekijk de versie van Jan Dulles. of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV