Marco Borsato eindigt als tweede tijdens finale Mooiste Liedje met Zeg me dat het niet zo is

Marco Borsato eindigt als tweede tijdens finale Mooiste Liedje met Zeg me dat het niet zo is

Marco Borsato eindigt als tweede tijdens finale <em>Mooiste Liedje</em> met Zeg me dat het niet zo is Marco Borsato mocht tijdens de finale van Het Mooiste liedje van Nederland nogmaals het nummer Zeg me dat het niet zo is, van Frank Boeijen, ten gehore brengen. Uiteindelijk behaalde hij een hele mooie tweede plek, achter Het Dorp van Wim Sonneveld. Dat nummer werd gezongen door Jan Dulles. Bekijk het fragment van Het Mooiste Liedje hierboven. Het Mooiste Liedje was iedere zondagavond te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de leukste fragmenten van Het Mooiste Liedje terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Glennis Grace zingt derde Mooiste Liedje van Nederland: Avond Bekijk deze video » Het Dorp verkozen tot Mooiste Liedje van Nederland. Bekijk de versie van Jan Dulles. Bekijk deze video »
TV :
Marco Borsato eindigt als tweede tijdens finale Mooiste Liedje met Zeg me dat het niet zo is

Marco Borsato mocht tijdens de finale van Het Mooiste liedje van Nederland nogmaals het nummer Zeg me dat het niet zo is, van Frank Boeijen, ten gehore brengen. Uiteindelijk behaalde hij een hele mooie tweede plek, achter Het Dorp van Wim Sonneveld. Dat nummer werd gezongen door Jan Dulles. Bekijk het fragment van Het Mooiste Liedje hierboven.

Het Mooiste Liedje was iedere zondagavond te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de leukste fragmenten van Het Mooiste Liedje terugkijken via Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Top 2000: The Untold Stories
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marco Borsato eindigt als tweede tijdens finale Mooiste Liedje met Zeg me dat het niet zo is of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV