Sylvie Meis warmt zich aan open haard in auto

Sylvie Meis warmt zich aan open haard in auto

<em>Sylvie Meis</em> warmt zich aan open haard in auto Sylvie Meis zou Sylvie Meis niet zijn als ze zichzelf niet zou vervoeren met de nodige luxe. Ze heeft zelfs een heuse open haard in haar auto, zo lijkt het. Heeft ze wat extra warmte nodig in deze koude dagen? Bekijk de beelden, die de socialite op haar Instagrampagina plaatste, hierboven. Bekijk ook Sylvie Meis over haat op Instagram: "Ik blijf er niet aan hangen" Bekijk deze video » Sylvie Meis gaat trouwen met Niclas Castello: "Wel erg snel" Bekijk deze video » Sylvie Meis heeft sexy shoot in hotelsuite Bekijk deze video »
Show :
Sylvie Meis warmt zich aan open haard in auto

Sylvie Meis zou Sylvie Meis niet zijn als ze zichzelf niet zou vervoeren met de nodige luxe. Ze heeft zelfs een heuse open haard in haar auto, zo lijkt het. Heeft ze wat extra warmte nodig in deze koude dagen? Bekijk de beelden, die de socialite op haar Instagrampagina plaatste, hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sylvie Meis warmt zich aan open haard in auto of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV