Prins Harry zet zich in voor belang van HIV-test

Prins Harry zet zich in voor belang van HIV-test

<em>Prins Harry</em> zet zich in voor belang van HIV-test Prins Harry staat erom bekend zich regelmatig in te zetten voor goede doelen. Ook deze week treedt de Britse prins in de filantropische voetsporen van zijn moeder prinses Diana, deze keer hamert hij op het belang van een HIV-test. Strijd tegen vooroordelenIn Groot-Brittannië is de National HIV Testing Week van start gegaan. Prins Harry gaat voor deze gelegenheid in gesprek met rugbyster Gareth Thomas, die HIV heeft. Ze willen meer bewustzijn rond het onderwerp HIV creëren en ook de vooroordelen aanpakken waar HIV en aids nog steeds mee te maken hebben. Bekijk het gesprek van prins Harry met Gareth Thomas over HIV in de video hierboven. Is Meghan Markle zwanger van haar tweede kindje? Bekijk deze video » Prins Harry en Meghan Markle vieren kerst in Amerika: ruzie met prins William? Bekijk deze video »
Royals :
Prins Harry zet zich in voor belang van HIV-test

Prins Harry staat erom bekend zich regelmatig in te zetten voor goede doelen. Ook deze week treedt de Britse prins in de filantropische voetsporen van zijn moeder prinses Diana, deze keer hamert hij op het belang van een HIV-test.

Strijd tegen vooroordelen
In Groot-Brittannië is de National HIV Testing Week van start gegaan. Prins Harry gaat voor deze gelegenheid in gesprek met rugbyster Gareth Thomas, die HIV heeft. Ze willen meer bewustzijn rond het onderwerp HIV creëren en ook de vooroordelen aanpakken waar HIV en aids nog steeds mee te maken hebben.

Bekijk het gesprek van prins Harry met Gareth Thomas over HIV in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prins Harry zet zich in voor belang van HIV-test of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV