Dries Roelvink: "Er is zendtijd voor nieuwe Roelvinkjes-soap gereserveerd"

Dries Roelvink: "Er is zendtijd voor nieuwe Roelvinkjes-soap gereserveerd"

<em>Dries Roelvink</em>: &quot;Er is zendtijd voor nieuwe Roelvinkjes-soap gereserveerd&quot; Dries Roelvink vertelt over een mogelijk nieuw seizoen van de reallife soap De Roelvinkjes. "In het voorjaar hebben ze zendtijd voor ons gereserveerd." Noordpool?"Mijn zoons hebben zoiets van: dat mag best een beetje een cultuurshock worden. Die willen door het moeras heen of naar de noordpool", aldus Roelvink. De zanger blijft zelf overigens liever in Nederland. Bekijk het fragment van Koffietijd hierboven. Bekijk ook Wilfred Genee kreeg nep-sms van Peter R. de Vries waarin die hem uitschold Bekijk deze video » Het Dorp verkozen tot Mooiste Liedje van Nederland. Bekijk de versie van Jan Dulles. Bekijk deze video » Marga Bult: "Zwarte Piet moet zwart blijven." Peter R. de Vries oneens met de zangeres. Bekijk deze video »
TV :
Dries Roelvink: "Er is zendtijd voor nieuwe Roelvinkjes-soap gereserveerd"

Dries Roelvink vertelt over een mogelijk nieuw seizoen van de reallife soap De Roelvinkjes. "In het voorjaar hebben ze zendtijd voor ons gereserveerd."

Noordpool?
"Mijn zoons hebben zoiets van: dat mag best een beetje een cultuurshock worden. Die willen door het moeras heen of naar de noordpool", aldus Roelvink. De zanger blijft zelf overigens liever in Nederland. Bekijk het fragment van Koffietijd hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dries Roelvink: "Er is zendtijd voor nieuwe Roelvinkjes-soap gereserveerd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen