LIVE beelden demonstraties Hongkong. Gevechten rond universiteit.

LIVE beelden demonstraties Hongkong. Gevechten rond universiteit.

LIVE beelden demonstraties <em>Hongkong</em>. Gevechten rond universiteit. Het is wederom onrustig in de metropool Hongkong, waar zware gevechten plaats vinden rondom de door opstandelingen bezette Polytechnische Universiteit. UitgeputDe sfeer is grimmig en vele opstandelingen zouden inmiddels doodmoe zijn en bijna zonder voedsel zitten. Ze moeten er echter voor zorgen uit handen van de politie te blijven om aan een celstraf te kunnen ontkomen. Bekijk LIVE beelden van de plek des onheils, van het Britse The Sun, hierboven. Bekijk ook Demonstranten Hongkong zetten universiteitsbrug in brand Bekijk deze video » Marga Bult: "Zwarte Piet moet zwart blijven." Peter R. de Vries oneens met de zangeres. Bekijk deze video »
Live :
LIVE beelden demonstraties Hongkong. Gevechten rond universiteit.

Het is wederom onrustig in de metropool Hongkong, waar zware gevechten plaats vinden rondom de door opstandelingen bezette Polytechnische Universiteit.

Uitgeput
De sfeer is grimmig en vele opstandelingen zouden inmiddels doodmoe zijn en bijna zonder voedsel zitten. Ze moeten er echter voor zorgen uit handen van de politie te blijven om aan een celstraf te kunnen ontkomen. Bekijk LIVE beelden van de plek des onheils, van het Britse The Sun, hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LIVE beelden demonstraties Hongkong. Gevechten rond universiteit. of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen