Marieke Elsinga: "Ik krijg pikzwarte thee in vliegtuig niet weg"

Marieke Elsinga: "Ik krijg pikzwarte thee in vliegtuig niet weg"

<em>Marieke Elsinga</em>: &quot;Ik krijg pikzwarte thee in vliegtuig niet weg&quot; Marieke Elsinga heeft een ergernis en die deelt ze graag met haar luisteraars: "De thee in vliegtuigen is pikzwart. Als je die drinkt dan knal je zo tegen de overhead compartments aan, zo sterk is die." Ze hoopt dat een steward of stewardess luistert en haar kan vertellen waarom de thee op deze manier gezet wordt. Bekijk het fragment van Qmusic hierboven. Bekijk ook Marieke Elsinga probeert kolfapparaat: "Mijn tepel werd vacuüm gezogen" Bekijk deze video » Mattie Valk krenkt Marieke Elsinga met uitlating over haar gewicht Bekijk deze video » Marga Bult: "Zwarte Piet moet zwart blijven." Peter R. de Vries oneens met de zangeres. Bekijk deze video »
Show :
Marieke Elsinga: "Ik krijg pikzwarte thee in vliegtuig niet weg"

Marieke Elsinga heeft een ergernis en die deelt ze graag met haar luisteraars: "De thee in vliegtuigen is pikzwart. Als je die drinkt dan knal je zo tegen de overhead compartments aan, zo sterk is die." Ze hoopt dat een steward of stewardess luistert en haar kan vertellen waarom de thee op deze manier gezet wordt. Bekijk het fragment van Qmusic hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marieke Elsinga: "Ik krijg pikzwarte thee in vliegtuig niet weg" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen