Bureau Burgwallen: Politie houdt ernstig verwarde man onder invloed van drugs onder bedwang

Bureau Burgwallen: Politie houdt ernstig verwarde man onder invloed van drugs onder bedwang

<em>Bureau Burgwallen</em>: Politie houdt ernstig verwarde man onder invloed van drugs onder bedwang Ewout Genemans volgt in Bureau Burgwallen de politie op de voet. Als ze een melding krijgen van een zwaar verwarde man die een gevaar is voor zichzelf en anderen en onder invloed is van drugs, snapt hij dat de politie ingrijpt. Eerder vroeg hij zichzelf bij vergelijkbare situaties af of er wel juist werd gehandeld. “Maar als je er nu zo bij bent, ga je het wel beter begrijpen.” Bekijk het fragment van Bureau Burgwallen in de video hierboven. Bureau Burgwallen is elke maandag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Bureau Burgwallen terugkijken bij Gids.tv. Ewout ziet arrestatie met getrokken pistolen: "Mijn hart zit in m'n keel" Bekijk deze video » Bureau Burgwallen gemist? Dronken ex man wil kind zien en grijpt mes Bekijk deze video »
TV :
Bureau Burgwallen: Politie houdt ernstig verwarde man onder invloed van drugs onder bedwang

Ewout Genemans volgt in Bureau Burgwallen de politie op de voet. Als ze een melding krijgen van een zwaar verwarde man die een gevaar is voor zichzelf en anderen en onder invloed is van drugs, snapt hij dat de politie ingrijpt. Eerder vroeg hij zichzelf bij vergelijkbare situaties af of er wel juist werd gehandeld. “Maar als je er nu zo bij bent, ga je het wel beter begrijpen.”

Bekijk het fragment van Bureau Burgwallen in de video hierboven.

Bureau Burgwallen is elke maandag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Bureau Burgwallen terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bureau Burgwallen: Politie houdt ernstig verwarde man onder invloed van drugs onder bedwang of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV