Extinction Rebellion gaat week in hongerstaking voor beter klimaat

Extinction Rebellion gaat week in hongerstaking voor beter klimaat

Extinction Rebellion gaat week in <em>hongerstaking</em> voor beter klimaat Extinction Rebellion gaat een stap verder met actievoeren voor een beter klimaat. Ze gaan een week in hongerstaking, ze hopen hiermee iedereen op te roepen om iets te doen om de klimaatproblemen aan te pakken. Verder vertelt Livia Franssen dat ze ook een ander doel hebben. “We willen solidariteit tonen aan mensen wereldwijd die niet in de gelegenheid zijn om zelf actie te voeren, maar wel het meest slachtoffer zijn van deze klimaatcrisis.” Bekijk de video over de hongerstaking van Extinction Rebellion voor een beter klimaatbeleid in de video hierboven. Zondag met Lubach gemist? Protesteren door wegblokkades Bekijk deze video » Mark Rutte in gesprek met boeren: ‘Ik ga geen lulverhalen vertellen’ Bekijk deze video »
Nieuws :
Extinction Rebellion gaat week in hongerstaking voor beter klimaat

Extinction Rebellion gaat een stap verder met actievoeren voor een beter klimaat. Ze gaan een week in hongerstaking, ze hopen hiermee iedereen op te roepen om iets te doen om de klimaatproblemen aan te pakken. Verder vertelt Livia Franssen dat ze ook een ander doel hebben. “We willen solidariteit tonen aan mensen wereldwijd die niet in de gelegenheid zijn om zelf actie te voeren, maar wel het meest slachtoffer zijn van deze klimaatcrisis.”

Bekijk de video over de hongerstaking van Extinction Rebellion voor een beter klimaatbeleid in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Extinction Rebellion gaat week in hongerstaking voor beter klimaat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV