Big2 wil dat Nienke Plas liedje maakt over haar angst voor witte piemels

Big2 wil dat Nienke Plas liedje maakt over haar angst voor witte piemels

Big2 wil dat <em>Nienke Plas</em> liedje maakt over haar angst voor witte piemels Nienke Plas duikt de studio in met Big2 (Twan van Steenhoven) van The Opposites, en de rapper heeft een goed idee voor een liedje dat Nienke mag inzingen. Dat moet volgens Twan gaan over haar ‘angst voor witte piemels’. ‘Onbewuste angst’“In haar show zit een uitgebreid stuk over dat ze bang is voor blanke piemels, echt waar”, lacht Big2. Nienke weet echter niet zeker of het echt om een angst gaat. “Het is er nooit van gekomen. Dus onbewuste angst zou kunnen”, zegt de comédienne in de video hierboven. Nienke En Resley Weten Het Zeker is elke maandag om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering en fragmenten van Nienke En Resley Weten Het Zeker terugkijken bij Gids.tv. Vriend Nienke Plas heeft een nieuwe auto: "Wat een idioot apparaat!" Bekijk deze video » Nienke en Resley weten het zeker gemist? Nienke ontvangt een "intens" cadeau Bekijk deze video »
TV :
Big2 wil dat Nienke Plas liedje maakt over haar angst voor witte piemels

Nienke Plas duikt de studio in met Big2 (Twan van Steenhoven) van The Opposites, en de rapper heeft een goed idee voor een liedje dat Nienke mag inzingen. Dat moet volgens Twan gaan over haar ‘angst voor witte piemels’.

‘Onbewuste angst’
“In haar show zit een uitgebreid stuk over dat ze bang is voor blanke piemels, echt waar”, lacht Big2. Nienke weet echter niet zeker of het echt om een angst gaat. “Het is er nooit van gekomen. Dus onbewuste angst zou kunnen”, zegt de comédienne in de video hierboven.

Nienke En Resley Weten Het Zeker is elke maandag om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering en fragmenten van Nienke En Resley Weten Het Zeker terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Big2 wil dat Nienke Plas liedje maakt over haar angst voor witte piemels of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV