Narcostaat: Danny Ghosen geschokt door jonge criminelen die worden benaderd voor liquidaties

Narcostaat: Danny Ghosen geschokt door jonge criminelen die worden benaderd voor liquidaties

<em>Narcostaat</em>: Danny Ghosen geschokt door jonge criminelen die worden benaderd voor liquidaties In de nieuwe serie Narcostaat onderzoekt Danny Ghosen de wereld van drugs in Nederland. De laatste tijd werd via het nieuws al duidelijk dat Nederland er slecht aan toe is en dat de Hollandse drugswereld steeds groter en heftiger wordt. Ghosen spreekt in zijn programma onder meer jonge criminelen die vertellen hoe ze worden benaderd voor bijvoorbeeld afpersing, liquidaties en het plaatsen van handgranaten. Bekijk het interview met Danny Ghosen over de serie Narcostaat in de video hierboven. De documentaireserie Narcostaat is vanaf maandag 18 november wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Narcostaat terugkijken bij Gids.tv. Danny Ghosen stond doodsangsten bij opnames nieuw programma Narcostaat Bekijk deze video » Promo Narcostaat met Danny Ghosen Bekijk deze video »
TV :
Narcostaat: Danny Ghosen geschokt door jonge criminelen die worden benaderd voor liquidaties

In de nieuwe serie Narcostaat onderzoekt Danny Ghosen de wereld van drugs in Nederland. De laatste tijd werd via het nieuws al duidelijk dat Nederland er slecht aan toe is en dat de Hollandse drugswereld steeds groter en heftiger wordt. Ghosen spreekt in zijn programma onder meer jonge criminelen die vertellen hoe ze worden benaderd voor bijvoorbeeld afpersing, liquidaties en het plaatsen van handgranaten.

Bekijk het interview met Danny Ghosen over de serie Narcostaat in de video hierboven.

De documentaireserie Narcostaat is vanaf maandag 18 november wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Narcostaat terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Narcostaat
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Narcostaat: Danny Ghosen geschokt door jonge criminelen die worden benaderd voor liquidaties of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV