Trippers: Arts vertelt heftige verhalen over 12-jarige meisjes die zwanger zijn

Trippers: Arts vertelt heftige verhalen over 12-jarige meisjes die zwanger zijn

<em>Trippers</em>: Arts vertelt heftige verhalen over 12-jarige meisjes die zwanger zijn In Trippers is Emma Wortelboer op bezoek bij een meisje van 14 jaar oud dat zwanger is van haar 37-jarige vriend. Meisjes worden in Guatemala al vanaf zeer jonge leeftijd als volwassenen behandeld, het wordt ze niet bijgebracht dat ze zelf keuze hebben over hun eigen lichaam. Ook vertelt de dokter die haar onderzoekt heftige verhalen over dat hij weleens meisjes van 12 jaar in zijn praktijk zijn die al in verwachting zijn. Bekijk het fragment van Trippers over jonge zwangere meisjes in de video hierboven. Trippers is elke woensdag rond 22.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Trippers terugkijken bij Gids.tv. Patty Brard over Emma Wortelboer: "Welke dealer heb je?" Bekijk deze video » Emma Wortelboer vertelt alles wat je moet weten over one night stands Bekijk deze video »
TV :
Trippers: Arts vertelt heftige verhalen over 12-jarige meisjes die zwanger zijn

In Trippers is Emma Wortelboer op bezoek bij een meisje van 14 jaar oud dat zwanger is van haar 37-jarige vriend. Meisjes worden in Guatemala al vanaf zeer jonge leeftijd als volwassenen behandeld, het wordt ze niet bijgebracht dat ze zelf keuze hebben over hun eigen lichaam. Ook vertelt de dokter die haar onderzoekt heftige verhalen over dat hij weleens meisjes van 12 jaar in zijn praktijk zijn die al in verwachting zijn.

Bekijk het fragment van Trippers over jonge zwangere meisjes in de video hierboven.

Trippers is elke woensdag rond 22.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Trippers terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trippers: Arts vertelt heftige verhalen over 12-jarige meisjes die zwanger zijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen