Marieke Elsinga gaf kat seksuele voorlichting nadat die stiekem bij vrijpartij was

Marieke Elsinga gaf kat seksuele voorlichting nadat die stiekem bij vrijpartij was

<em>Marieke Elsinga</em> gaf kat seksuele voorlichting nadat die stiekem bij vrijpartij was Vanavond start het tweede seizoen van de Nederlandse zwartkomische serie TreurTeeVee. Vier vrijdagen rond 22:30 uur op NPO 3 en terug te kijken via Gids.tv. Grote thema'sIn TreurTeeVee worstelen de inwoners van de stad Yolandia met de grote thema's van het leven. De serie is een mix van sketch en drama, absurdisme en romantiek, bittere ernst en flauwekul. AfwijzingIn de eerste aflevering is te zien dat Kalle wordt gedumpt door zijn vriend Lars. Via een rechtszaak probeert hij af te dwingen dat Lars toch bij hem blijft. Uusbief ontmoet de vrouw van zijn dromen, maar durft haar niet aan te spreken uit angst voor een afwijzing. Naar bedFrederik Kaak presenteert het programma 'Kaak in Love', waarin hij met verschillende kandidaten naar bed gaat om zijn grote liefde te vinden. Yolanda verdedigt, met zeer veel moeite, de voordelen van een leven als single. Gaite Jansen zag op eerste draaidag Peaky Blinders de piemels van haar collega's Bekijk deze video » Marieke Elsinga gaf kat seksuele voorlichting nadat die stiekem bij vrijpartij was Bekijk deze video »
Entertainment :
Marieke Elsinga gaf kat seksuele voorlichting nadat die stiekem bij vrijpartij was

Vanavond start het tweede seizoen van de Nederlandse zwartkomische serie TreurTeeVee. Vier vrijdagen rond 22:30 uur op NPO 3 en terug te kijken via Gids.tv.

Grote thema's
In TreurTeeVee worstelen de inwoners van de stad Yolandia met de grote thema's van het leven. De serie is een mix van sketch en drama, absurdisme en romantiek, bittere ernst en flauwekul.

Afwijzing
In de eerste aflevering is te zien dat Kalle wordt gedumpt door zijn vriend Lars. Via een rechtszaak probeert hij af te dwingen dat Lars toch bij hem blijft. Uusbief ontmoet de vrouw van zijn dromen, maar durft haar niet aan te spreken uit angst voor een afwijzing.

Naar bed
Frederik Kaak presenteert het programma 'Kaak in Love', waarin hij met verschillende kandidaten naar bed gaat om zijn grote liefde te vinden. Yolanda verdedigt, met zeer veel moeite, de voordelen van een leven als single.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marieke Elsinga gaf kat seksuele voorlichting nadat die stiekem bij vrijpartij was of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen