Marieke Elsinga gaf kat seksuele voorlichting nadat die stiekem bij vrijpartij was

Marieke Elsinga gaf kat seksuele voorlichting nadat die stiekem bij vrijpartij was

Marieke Elsinga gaf kat seksuele voorlichting nadat die stiekem bij vrijpartij was De kat van Marieke Elsinga slaapt vaak bij haar op bed. Doorgaans moet Kiki vertrekken als de dj een man meeneemt naar haar slaapkamer, maar dat ging niet altijd goed. “Ik ben er weleens achter gekomen dat ze toch op de grond achter het bed lag. Dat je denkt: die is er de hele tijd bij geweest. Het is toch alsof je een vrijpartij hebt gehad met je kind in de kamer.” Gelukkig heeft Marieke vervolgens haar kat seksuele voorlichting gegeven. “Ze snapte het.” Bekijk het hele verhaal van Marieke Elsinga over haar kat Kiki in de video hierboven. Marieke Elsinga is ervan overtuigd dat kat Kiki haar leven zou kunnen redden Bekijk deze video » Marieke Elsinga: "Ik krijg pikzwarte thee in vliegtuig niet weg" Bekijk deze video »
Entertainment :
Marieke Elsinga gaf kat seksuele voorlichting nadat die stiekem bij vrijpartij was

De kat van Marieke Elsinga slaapt vaak bij haar op bed. Doorgaans moet Kiki vertrekken als de dj een man meeneemt naar haar slaapkamer, maar dat ging niet altijd goed. “Ik ben er weleens achter gekomen dat ze toch op de grond achter het bed lag. Dat je denkt: die is er de hele tijd bij geweest. Het is toch alsof je een vrijpartij hebt gehad met je kind in de kamer.” Gelukkig heeft Marieke vervolgens haar kat seksuele voorlichting gegeven. “Ze snapte het.”

Bekijk het hele verhaal van Marieke Elsinga over haar kat Kiki in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marieke Elsinga gaf kat seksuele voorlichting nadat die stiekem bij vrijpartij was of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV