Wilfred Genee reageert op cynische Ronald Koeman: "Wij moeten er bovenop zitten"

Wilfred Genee reageert op cynische Ronald Koeman: "Wij moeten er bovenop zitten"

<em>Wilfred Genee</em> reageert op cynische <em>Ronald Koeman</em>: &quot;Wij moeten er bovenop zitten&quot; Ronald Koeman reageerde vandaag behoorlijk cynisch op de negativiteit en het opportunisme van de Nederlandse sportverslaggevers, die het optreden van Oranje tegen Noord-Ierland fileerden. Volgens Wilfred Genee is dat niet helemaal terecht: "Je moet er wel een beetje bovenop zitten, hè. De zaak een beetje scherp houden." Bekijk het verslag van Wilfred Genee hierboven. Samenvatting Noord Ierland - Nederland (EK kwalificatie heren) Bekijk deze video » Ronald Koeman maakt grap over verslaggever voor Noord-Ierland - Nederland Bekijk deze video » Ronald Koeman over Nederland - Noord-Ierland: 'Dubbel gevoel, maar doelstelling is behaald' Bekijk deze video »
Voetbal :
Wilfred Genee reageert op cynische Ronald Koeman: "Wij moeten er bovenop zitten"

Ronald Koeman reageerde vandaag behoorlijk cynisch op de negativiteit en het opportunisme van de Nederlandse sportverslaggevers, die het optreden van Oranje tegen Noord-Ierland fileerden. Volgens Wilfred Genee is dat niet helemaal terecht: "Je moet er wel een beetje bovenop zitten, hè. De zaak een beetje scherp houden."

Bekijk het verslag van Wilfred Genee hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wilfred Genee reageert op cynische Ronald Koeman: "Wij moeten er bovenop zitten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen