Quiz met Chadwick Boseman: "Samuel L. Jackson ging op date met Meryl Streep"

Quiz met Chadwick Boseman: "Samuel L. Jackson ging op date met Meryl Streep"

Quiz met Chadwick Boseman: "Samuel L. Jackson ging op date met Meryl Streep" Chadwick Boseman is te gast bij Ellen DeGeneres om te vertellen over zijn nieuwe film 21 Bridges en hij heeft in de afgelopen jaren al met veel beroemdheden gewerkt. Hoog tijd voor een quiz over zijn co-acteurs: "Samuel L. Jackson ging op date met Meryl Streep." LastigEn dat blijkt lastiger dan gedacht, want Boseman gaat een aantal keer de mist in met zijn antwoorden. Zo denkt dat hij Samuel L. Jackson in 1980 een date had met Meryl Streep, maar dat blijkt niet zo te zijn. Hij weet overigens wel dat Scarlett Johansson de inspiratie was voor het nummer 'I Kissed a Girl' van Katy Perry. 21 Bridges is vanaf 21 november te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk de quiz van Ellen DeGeneres met Chadwick Boseman hierboven. Trailer 21 Bridges Bekijk deze trailer »
Entertainment :
Quiz met Chadwick Boseman: "Samuel L. Jackson ging op date met Meryl Streep"

Chadwick Boseman is te gast bij Ellen DeGeneres om te vertellen over zijn nieuwe film 21 Bridges en hij heeft in de afgelopen jaren al met veel beroemdheden gewerkt. Hoog tijd voor een quiz over zijn co-acteurs: "Samuel L. Jackson ging op date met Meryl Streep."

Lastig
En dat blijkt lastiger dan gedacht, want Boseman gaat een aantal keer de mist in met zijn antwoorden. Zo denkt dat hij Samuel L. Jackson in 1980 een date had met Meryl Streep, maar dat blijkt niet zo te zijn. Hij weet overigens wel dat Scarlett Johansson de inspiratie was voor het nummer 'I Kissed a Girl' van Katy Perry.

21 Bridges is vanaf 21 november te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk de quiz van Ellen DeGeneres met Chadwick Boseman hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Quiz met Chadwick Boseman: "Samuel L. Jackson ging op date met Meryl Streep" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV