FC Den Bosch maakt excuses voor te snelle statement over racisme: "Een blunder"

FC Den Bosch maakt excuses voor te snelle statement over racisme: "Een blunder"

<em>FC Den Bosch</em> maakt excuses voor te snelle statement over racisme: &quot;Een blunder&quot; FC Den Bosch moet vandaag diep door het stof vanwege het snelle statement over de racistische geluiden die gisteren op de tribune van de Brabantse club te horen waren, tijdens de wedstrijd tegen Excelsior. Het bestuur van FC Den Bosch spreekt zelfs van "een blunder". KraaiengeluidenIn eerste instantie wilde het bestuur van Den Bosch niet geloven dat het om racisme ging, en werd er gesproken over "kraaiengeluiden" die zouden stammen uit de tijd dat Hans Kraay jr. er speelde. Vandaag heeft de club zijn excuses aangeboden voor deze blunder. De ophef ontstond toen Excelsior-speler Ahmad Mendes Moreira met zijn teamgenoten het veld verliet uit protest tegen het racisme op de tribunes. Bekijk de NOS Story over het incident hierboven. Wedstrijd FC Den Bosch - Excelsior gestaakt vanwege racistische geluiden Bekijk deze video » Hoofdrolspeler Ahmad Mendes Moreira na knotsgekke wedstrijd: "Dit rascisme kunnen we niet accepteren" Bekijk deze video » Racisme bij FC Den Bosch - Excelsior: "Ze komen er misschien wel mee weg" Bekijk deze video »
Voetbal :
FC Den Bosch maakt excuses voor te snelle statement over racisme: "Een blunder"

FC Den Bosch moet vandaag diep door het stof vanwege het snelle statement over de racistische geluiden die gisteren op de tribune van de Brabantse club te horen waren, tijdens de wedstrijd tegen Excelsior. Het bestuur van FC Den Bosch spreekt zelfs van "een blunder".

Kraaiengeluiden
In eerste instantie wilde het bestuur van Den Bosch niet geloven dat het om racisme ging, en werd er gesproken over "kraaiengeluiden" die zouden stammen uit de tijd dat Hans Kraay jr. er speelde. Vandaag heeft de club zijn excuses aangeboden voor deze blunder. De ophef ontstond toen Excelsior-speler Ahmad Mendes Moreira met zijn teamgenoten het veld verliet uit protest tegen het racisme op de tribunes.

Bekijk de NOS Story over het incident hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op FC Den Bosch maakt excuses voor te snelle statement over racisme: "Een blunder" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen