KNVB reageert op racisme FC Den Bosch - Excelsior: "Gaat door merg en been, walgelijk"

KNVB reageert op racisme FC Den Bosch - Excelsior: "Gaat door merg en been, walgelijk"

<em>KNVB</em> reageert op racisme <em>FC Den Bosch - Excelsior</em>: &quot;Gaat door merg en been, walgelijk&quot; Nadat vele anderen hun mening hebben gegeven op het racisme-incident bij FC Den Bosch - Excelsior, van Georginio Wijnaldum tot Mark Rutte, reageerde vandaag ook de KNVB. Manager competitiezaken Jan Bluyssen is woedend: "Het gaat door merg en been, walgelijk." TriestBluyssen zegt dat hij de reactie van de speler in kwestie, Ahmad Mendes Moreira, volledig begreep: "Daar word je zo triest van." Op de opmerkelijke eerste reactie van FC Den Bosch, die beweerden dat het om kraaiengeluiden ging, wil Bluyssen niet ingaan, maar hij zegt wel dat de KNVB de club zal hebben bij het onderzoek naar deze kwestie. De voetbalbond is namelijk vastbesloten om de daders op te pakken en ze lang uit het stadion te houden. Bekijk het interview van FOX Sports met Jan Bluyssen hierboven. Wedstrijd FC Den Bosch - Excelsior gestaakt vanwege racistische geluiden Bekijk deze video » Hoofdrolspeler Ahmad Mendes Moreira na knotsgekke wedstrijd: "Dit rascisme kunnen we niet accepteren" Bekijk deze video » Racisme bij FC Den Bosch - Excelsior: "Ze komen er misschien wel mee weg" Bekijk deze video » Georginio Wijnaldum verbijsterd door racisme: "Het komt bij mij heel hard aan" Bekijk deze video »
Voetbal :
KNVB reageert op racisme FC Den Bosch - Excelsior: "Gaat door merg en been, walgelijk"

Nadat vele anderen hun mening hebben gegeven op het racisme-incident bij FC Den Bosch - Excelsior, van Georginio Wijnaldum tot Mark Rutte, reageerde vandaag ook de KNVB. Manager competitiezaken Jan Bluyssen is woedend: "Het gaat door merg en been, walgelijk."

Triest
Bluyssen zegt dat hij de reactie van de speler in kwestie, Ahmad Mendes Moreira, volledig begreep: "Daar word je zo triest van." Op de opmerkelijke eerste reactie van FC Den Bosch, die beweerden dat het om kraaiengeluiden ging, wil Bluyssen niet ingaan, maar hij zegt wel dat de KNVB de club zal hebben bij het onderzoek naar deze kwestie. De voetbalbond is namelijk vastbesloten om de daders op te pakken en ze lang uit het stadion te houden.

Bekijk het interview van FOX Sports met Jan Bluyssen hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op KNVB reageert op racisme FC Den Bosch - Excelsior: "Gaat door merg en been, walgelijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV