Woedende moeder doet aangifte nadat 6-jarige dochter Zwarte Piet is genoemd

Woedende moeder doet aangifte nadat 6-jarige dochter Zwarte Piet is genoemd

Woedende moeder doet aangifte nadat 6-jarige dochter <em>Zwarte Piet</em> is genoemd Een moeder heeft vandaag een opvallende video naar buiten gebracht: ze confronteerde een vrouw in de trein, die haar dochter 'Zwarte Piet' genoemd zou hebben. Het gebeurt temidden van de opnieuw oplaaiende discussie over het feit of Zwarte Piet een racistische karikatuur is, en kwetsend voor zwarte mensen. De moeder van het kind doet aangifte bij de politie. Bekijk de beelden die de moeder in de trein maakte hierboven. Zwarte Piet-voorstanders zorgen voor onrust bij Sinterklaasintocht Den Bosch Bekijk deze video » Zwarte Piet nu ook voer voor buitenlandse celebs, waaronder Kim Kardashian Bekijk deze video » Marga Bult: "Zwarte Piet moet zwart blijven." Peter R. de Vries oneens met de zangeres. Bekijk deze video »
Nieuws :
Woedende moeder doet aangifte nadat 6-jarige dochter Zwarte Piet is genoemd

Een moeder heeft vandaag een opvallende video naar buiten gebracht: ze confronteerde een vrouw in de trein, die haar dochter 'Zwarte Piet' genoemd zou hebben. Het gebeurt temidden van de opnieuw oplaaiende discussie over het feit of Zwarte Piet een racistische karikatuur is, en kwetsend voor zwarte mensen. De moeder van het kind doet aangifte bij de politie.

Bekijk de beelden die de moeder in de trein maakte hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woedende moeder doet aangifte nadat 6-jarige dochter Zwarte Piet is genoemd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen