Triest nieuws van Gerard Joling: zijn Goud & Nieuw-concert gaat niet door

Triest nieuws van Gerard Joling: zijn Goud & Nieuw-concert gaat niet door

Triest nieuws van <em>Gerard Joling</em>: zijn Goud &amp; Nieuw-concert gaat niet door December komt er weer aan, en dat betekent dat ook Kerstmis met rasse schreden dichterbij komt. Voor Gerard Joling de mooiste tijd van het jaar, mede door zijn populaire Goud & Nieuw-concerten, maar de zanger heeft een trieste mededeling: het concert gaat dit jaar niet door. ToppersHet Kerstfeest is de laatste jaren steeds meer uitgegroeid tot een feest vol glitter en glamour, en dat is ook de reden dat Joling zo van Kerstmis houdt. Joling keek dan ook ontzettend uit naar zijn Goud & Nieuw-concert, dat op 28 december zou worden gehouden in de Ziggo Dome, maar door verplichtingen met de Toppers kan het niet doorgaan. Het concert wordt verplaatst naar 5 en 6 juni 2020. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Gerard Joling wordt woest om verkeerd geschikte bloemboeketten Bekijk deze video » Gerard Joling belooft tweede seizoen The Masked Singer Bekijk deze video » Gerard Joling zit vast in vliegtuig op Schiphol wegens arrestatie: "Hebben wij weer" Bekijk deze video »
Muziek :
Triest nieuws van Gerard Joling: zijn Goud & Nieuw-concert gaat niet door

December komt er weer aan, en dat betekent dat ook Kerstmis met rasse schreden dichterbij komt. Voor Gerard Joling de mooiste tijd van het jaar, mede door zijn populaire Goud & Nieuw-concerten, maar de zanger heeft een trieste mededeling: het concert gaat dit jaar niet door.

Toppers
Het Kerstfeest is de laatste jaren steeds meer uitgegroeid tot een feest vol glitter en glamour, en dat is ook de reden dat Joling zo van Kerstmis houdt. Joling keek dan ook ontzettend uit naar zijn Goud & Nieuw-concert, dat op 28 december zou worden gehouden in de Ziggo Dome, maar door verplichtingen met de Toppers kan het niet doorgaan. Het concert wordt verplaatst naar 5 en 6 juni 2020.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Triest nieuws van Gerard Joling: zijn Goud & Nieuw-concert gaat niet door of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen