Doorzoekingen Berghem: Politie vindt drugs en chemicaliën

Doorzoekingen Berghem: Politie vindt drugs en chemicaliën

<em>Doorzoekingen Berghem:</em> Politie vindt drugs en chemicaliën Bij een grote doorzoeking in het Brabantse Berghem zijn onder meer harddrugs en chemicaliën gevonden. Ook is chemisch afval gevonden dat wellicht afkomstig is van een drugslab. De huiszoekingen staan in verband met een grote politieactie van vorige week op een woonwagenkamp in Oss. Bekijk de beelden van Hart van Nederland over de doorzoekingen in Berghem hierboven. Sinterklaasintocht Den Bosch: rookbommen en ME Bekijk deze video » Mark Rutte reageert op racisme-rel: "Vreselijk. Hulde voor de scheidsrechter" Bekijk deze video »
Nieuws :
Doorzoekingen Berghem: Politie vindt drugs en chemicaliën

Bij een grote doorzoeking in het Brabantse Berghem zijn onder meer harddrugs en chemicaliën gevonden. Ook is chemisch afval gevonden dat wellicht afkomstig is van een drugslab. De huiszoekingen staan in verband met een grote politieactie van vorige week op een woonwagenkamp in Oss.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland over de doorzoekingen in Berghem hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Doorzoekingen Berghem: Politie vindt drugs en chemicaliën of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV