Moet prins Andrew de cel in? "Ik denk dat Queen Elizabeth er wakker van ligt"

Moet prins Andrew de cel in? "Ik denk dat Queen Elizabeth er wakker van ligt"

Moet <em>prins Andrew</em> de cel in? &quot;Ik denk dat Queen Elizabeth er wakker van ligt&quot; Een interview met prins Andrew, dat dit weekend werd uitgezonden op de BBC, heeft behoorlijk wat stof doen opwaaien. De Britse royal wordt verdacht van seks met minderjarige meisjes, en het interview heeft zijn reputatie alleen maar meer schade berokkend. Moet hij de cel in? Bijzondere uitsprakenIn het interview deed prins Andrew een aantal bizarre uitspraken, die volgens koningshuisdeskundige Pieter Klein Beernink van tevoren ingestudeerd zijn om zo ontspannen mogelijk over te komen. Prins Andrew heeft volgens hem gedacht er met een charme-offensief wel vanaf te zijn, maar het tegenovergestelde is het geval. Bekijk de reportage van De Telegraaf hierboven. "Er staat me niks van bij": Prins Andrew weet niet of hij seks had met Virginia Giuffre Bekijk deze video » Marc van der Linden over prins Andrew: 'Verhaal rammelt aan alle kanten' Bekijk deze video »
Royals :
Moet prins Andrew de cel in? "Ik denk dat Queen Elizabeth er wakker van ligt"

Een interview met prins Andrew, dat dit weekend werd uitgezonden op de BBC, heeft behoorlijk wat stof doen opwaaien. De Britse royal wordt verdacht van seks met minderjarige meisjes, en het interview heeft zijn reputatie alleen maar meer schade berokkend. Moet hij de cel in?

Bijzondere uitspraken
In het interview deed prins Andrew een aantal bizarre uitspraken, die volgens koningshuisdeskundige Pieter Klein Beernink van tevoren ingestudeerd zijn om zo ontspannen mogelijk over te komen. Prins Andrew heeft volgens hem gedacht er met een charme-offensief wel vanaf te zijn, maar het tegenovergestelde is het geval.

Bekijk de reportage van De Telegraaf hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Moet prins Andrew de cel in? "Ik denk dat Queen Elizabeth er wakker van ligt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen