Man die aanslag op Geert Wilders wilde plegen veroordeeld tot tien jaar cel

Man die aanslag op Geert Wilders wilde plegen veroordeeld tot tien jaar cel

Man die aanslag op <em>Geert Wilders</em> wilde plegen veroordeeld tot tien jaar cel Een Pakistaanse man die vorig jaar op Facebook aankondigde een terroristische aanslag op Geert Wilders of de Tweede Kamer te willen plegen, is door de rechter veroordeeld tot tien jaar cel. Hij reisde vorig jaar van Frankrijk naar Den Haag, maar kon door zijn aankondiging op social media al bij aankomst in de kraag worden gevat. Bekijk de reportage van NOS Stories hierboven. Geert Wilders bij boerenprotest: "Jullie zijn de helden van Nederland" Bekijk deze video » Wilders en Baudet verwerpen de wetenschap en stelen de show bij het boerenprotest Bekijk deze video » Zes jaar cel geëist tegen aanslag'dreiger' Geert Wilders Bekijk deze video »
Politiek :
Man die aanslag op Geert Wilders wilde plegen veroordeeld tot tien jaar cel

Een Pakistaanse man die vorig jaar op Facebook aankondigde een terroristische aanslag op Geert Wilders of de Tweede Kamer te willen plegen, is door de rechter veroordeeld tot tien jaar cel. Hij reisde vorig jaar van Frankrijk naar Den Haag, maar kon door zijn aankondiging op social media al bij aankomst in de kraag worden gevat.

Bekijk de reportage van NOS Stories hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Man die aanslag op Geert Wilders wilde plegen veroordeeld tot tien jaar cel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen