Typhoon tafelheer bij DWDD: 'Uitwaaien is een grote Nederlandse traditie'

Typhoon tafelheer bij DWDD: 'Uitwaaien is een grote Nederlandse traditie'

<em>Typhoon</em> tafelheer bij <em>DWDD</em>: 'Uitwaaien is een grote Nederlandse traditie' Typhoon was tafelheer bij De Wereld Draait Door. Hij startte het programma met een ode aan Terschelling. Daar is een blindenuitkijkpost gemaakt. De bedoeling is dat de blinden aan de hand van maquettes en de lucht van de natuur kunnen genieten. ,,Het uitwaaien is een van Nederlands grootste tradities", vertelt Typhoon. Bekijk de beelden van De Wereld Draait Door met Typhoon hierboven. Ruben Terlou over Chinese Dromen: "Kinderen in China zijn sociale verzekering" Bekijk deze video » DWDD gemist? Clouseau zingt Heel mijn hart Bekijk deze video »
Talkshow :
Typhoon tafelheer bij DWDD: 'Uitwaaien is een grote Nederlandse traditie'

Typhoon was tafelheer bij De Wereld Draait Door. Hij startte het programma met een ode aan Terschelling. Daar is een blindenuitkijkpost gemaakt. De bedoeling is dat de blinden aan de hand van maquettes en de lucht van de natuur kunnen genieten. ,,Het uitwaaien is een van Nederlands grootste tradities", vertelt Typhoon.

Bekijk de beelden van De Wereld Draait Door met Typhoon hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Typhoon tafelheer bij DWDD: 'Uitwaaien is een grote Nederlandse traditie' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV