Jan Smit stopt als presentator Beste Zangers vanwege gezondheidsproblemen

Jan Smit stopt als presentator Beste Zangers vanwege gezondheidsproblemen

<em>Jan Smit</em> stopt als presentator <em>Beste Zangers</em> vanwege gezondheidsproblemen Opmerkelijk nieuws uit televisieland: de 33-jarige Jan Smit stopt tijdelijk als presentator van het populaire programma Beste Zangers omdat hij gezondheidsproblemen heeft en een rustpauze in wil lassen. OntstekingHet nieuws komt nadat Smit te horen kreeg een ontsteking aan de stembanden te hebben. Voor het herstel neemt hij de rest van het jaar vrij, zodat hij zich weer volledig op kan laden voor 2020. Het is niet de eerste keer dat Smit stemproblemen heeft: ook in 2007, 2011 en 2016 moest hij ook al onder het mes vanwege stembandproblemen. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Gerard Joling: "Doutzen Kroes en Jan Smit moeten Songfestival presenteren Bekijk deze video » De IJzersterkste: Schaatsende Jan Smit botst bijna op ‘seniorentreintje’ Bekijk deze video » Jan Smit doet wonderlijk kunstje met een fles Bekijk deze video »
TV :
Jan Smit stopt als presentator Beste Zangers vanwege gezondheidsproblemen

Opmerkelijk nieuws uit televisieland: de 33-jarige Jan Smit stopt tijdelijk als presentator van het populaire programma Beste Zangers omdat hij gezondheidsproblemen heeft en een rustpauze in wil lassen.

Ontsteking
Het nieuws komt nadat Smit te horen kreeg een ontsteking aan de stembanden te hebben. Voor het herstel neemt hij de rest van het jaar vrij, zodat hij zich weer volledig op kan laden voor 2020. Het is niet de eerste keer dat Smit stemproblemen heeft: ook in 2007, 2011 en 2016 moest hij ook al onder het mes vanwege stembandproblemen.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jan Smit stopt als presentator Beste Zangers vanwege gezondheidsproblemen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV