Henny Huisman weer op televisie met SBS6-programma Waar is dat feestje?

Henny Huisman weer op televisie met SBS6-programma Waar is dat feestje?

<em>Henny Huisman</em> weer op televisie met SBS6-programma <em>Waar is dat feestje?</em> Henny Huisman heeft na jaren afwezigheid op de televisie weer een nieuw programma. De tv-icoon zal het SBS6-programma Waar is dat feestje? presenteren. Dat maakte de zender bekend. De opnames van de serie zijn al begonnen, het zal naar verwachting in 2020 uitgezonden worden. Bekijk de beelden van Shownieuws over Henny Huisman hierboven. Chateau Meiland al volledig in kerstsferen Bekijk deze video » Danny Froger wil nogmaals vader worden: 'Misschien wordt het vanavond wel weer gezellig' Bekijk deze video »
Entertainment :
Henny Huisman weer op televisie met SBS6-programma Waar is dat feestje?

Henny Huisman heeft na jaren afwezigheid op de televisie weer een nieuw programma. De tv-icoon zal het SBS6-programma Waar is dat feestje? presenteren. Dat maakte de zender bekend. De opnames van de serie zijn al begonnen, het zal naar verwachting in 2020 uitgezonden worden.

Bekijk de beelden van Shownieuws over Henny Huisman hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Henny Huisman weer op televisie met SBS6-programma Waar is dat feestje? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen