Raymond van Barneveld had eenzame jeugd: "Ik was gewoon heel apart."

Raymond van Barneveld had eenzame jeugd: "Ik was gewoon heel apart."

<em>Raymond van Barneveld</em> had eenzame jeugd: &quot;Ik was gewoon heel apart.&quot; Raymond van Barneveld was gisteravond bij Pauw om te vertellen over zijn biografie Game Over en de vele onzekerheden die hij in zijn leven kent. Dat stamt al uit zijn jeugd, toen 'Barney' vaak alleen was. "Ik had weinig vriendjes en vriendinnetjes, en speelde vaak hele darttoernooien op zolder. Ik was gewoon heel apart." Bekijk het fragment uit Pauw hierboven. Nieuwe vriendin Raymond van Barneveld heeft geen contact met zijn familie Bekijk deze video » Raymond van Barneveld over zijn vrouw Silvia: "Ik help haar waar nodig" Bekijk deze video » Raymond van Barneveld weet niet hoe hij de naam van zijn kleinzoon uitspreekt Bekijk deze video » Raymond van Barneveld over zijn boek Game Over en zijn moeite met verliezen Bekijk deze video »
Talkshow :
Raymond van Barneveld had eenzame jeugd: "Ik was gewoon heel apart."

Raymond van Barneveld was gisteravond bij Pauw om te vertellen over zijn biografie Game Over en de vele onzekerheden die hij in zijn leven kent. Dat stamt al uit zijn jeugd, toen 'Barney' vaak alleen was. "Ik had weinig vriendjes en vriendinnetjes, en speelde vaak hele darttoernooien op zolder. Ik was gewoon heel apart."

Bekijk het fragment uit Pauw hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Raymond van Barneveld had eenzame jeugd: "Ik was gewoon heel apart." of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen