De Rijdende Rechter over de muur van onbegrip gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Rijdende Rechter over de muur van onbegrip gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Rijdende Rechter over de muur van onbegrip gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van De Rijdende Rechter een zaak in Bodegraven over een stuk grond in de berging van de buurman. BergingMeneer Van Krieken bijt zich al bijna tien jaar vast in allerlei aktes over zijn huis. Volgens hem ligt er een stuk grond van hem in de berging van zijn buurman, meneer Plomp. Na diepgravend onderzoek ontdekt Van Krieken een handgeschreven akte uit 1925 die alles bewijst. Rinkelend glaswerkIn de berging van Plomp hangen ook nog allemaal spullen aan de muur van Van Krieken. Wat er precies in die berging gebeurt, is onduidelijk, maar Van Krieken en zijn vrouw schrikken zich regelmatig rot van het rinkelende glaswerk in de keukenkastjes. DuidelijkheidDe maat is nu echt vol. Van Krieken wil voor eens en voor altijd duidelijk hebben van wie wat is. De Rijdende Rechter rukt uit naar Bodegraven om de boel te beslechten. ‘Eerlijk mens’ Connie Witteman in rechtszaal tegenover ex Eugène van Dun Bekijk deze video » Mr. Frank Visser rijdt visite: mr. Visser wordt misselijk van de enorme stank Bekijk deze video »
Uitzending :
De Rijdende Rechter

In deze aflevering van De Rijdende Rechter een zaak in Bodegraven over een stuk grond in de berging van de buurman.

Berging
Meneer Van Krieken bijt zich al bijna tien jaar vast in allerlei aktes over zijn huis. Volgens hem ligt er een stuk grond van hem in de berging van zijn buurman, meneer Plomp. Na diepgravend onderzoek ontdekt Van Krieken een handgeschreven akte uit 1925 die alles bewijst.

Rinkelend glaswerk
In de berging van Plomp hangen ook nog allemaal spullen aan de muur van Van Krieken. Wat er precies in die berging gebeurt, is onduidelijk, maar Van Krieken en zijn vrouw schrikken zich regelmatig rot van het rinkelende glaswerk in de keukenkastjes.

Duidelijkheid
De maat is nu echt vol. Van Krieken wil voor eens en voor altijd duidelijk hebben van wie wat is. De Rijdende Rechter rukt uit naar Bodegraven om de boel te beslechten.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Rijdende Rechter of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV