Rapper Donnie schrijft gedicht voor Raymond van Barneveld: "Barney, m'n gappie"

Rapper Donnie schrijft gedicht voor Raymond van Barneveld: "Barney, m'n gappie"

<em>Rapper Donnie</em> schrijft gedicht voor <em>Raymond van Barneveld</em>: &quot;Barney, m'n gappie&quot; Raymond van Barneveld is een icoon in Nederland, een dartspionier die de dartsport naar een hoger niveau heeft getild en vrijwel in zijn eentje op de kaart heeft gezet. Ook Rapper Donnie is groot fan van 'Barney'. Hij schreef zelfs een speciaal gedicht voor de grote darter, in geheel eigen woorden: "Barney, m'n gappie, we zijn niffo's." Bekijk het fragment uit Pauw hierboven. Raymond van Barneveld: "Ik zou burgemeester van Den Haag kunnen worden" Bekijk deze video » Raymond van Barneveld had eenzame jeugd: "Ik was gewoon heel apart." Bekijk deze video » Raymond van Barneveld over zijn boek Game Over en zijn moeite met verliezen Bekijk deze video »
Talkshow :
Rapper Donnie schrijft gedicht voor Raymond van Barneveld: "Barney, m'n gappie"

Raymond van Barneveld is een icoon in Nederland, een dartspionier die de dartsport naar een hoger niveau heeft getild en vrijwel in zijn eentje op de kaart heeft gezet. Ook Rapper Donnie is groot fan van 'Barney'. Hij schreef zelfs een speciaal gedicht voor de grote darter, in geheel eigen woorden: "Barney, m'n gappie, we zijn niffo's."

Bekijk het fragment uit Pauw hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rapper Donnie schrijft gedicht voor Raymond van Barneveld: "Barney, m'n gappie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen