Bonnie St. Claire: "Ik was ineens klaar met alcohol"

Bonnie St. Claire: "Ik was ineens klaar met alcohol"

<em>Bonnie St. Claire</em>: &quot;Ik was ineens klaar met alcohol&quot; Bonnie St. Claire is 70 jaar geworden en dat is natuurlijk reden voor een feestje, al schrikt de sympathieke zangeres wel van het getal: "70 jaar, het is niet waar!" Dokter BernardHet is een mooi moment om met veel plezier terug te blikken op haar omvangrijke carrière, waaronder het enorme succes dat ze samen met Ron Brandsteder beleefde. Samen scoorden ze een grote hit met het onvergetelijke Dokter Bernard. De twee hebben nog altijd contact: "Hij belde me nog heel lief vanmorgen. Maar ik ken hem ook niet anders." LiefdeslevenHaar leven kende de nodige hobbels en dat geldt zeker ook voor haar liefdesleven. Hoe gaat het nu tussen haar en haar man Arne? "Er is geen een huwelijk perfect en dat is dat van ons ook niet. Maar we houden wel van elkaar en zijn nog steeds samen dus dat wil ook wat zeggen." Klaar met alcoholOnlangs kwam in het nieuws dat Bonje, zoals haar officiële naam luidt, geen druppel meer drinkt. Ze staat zelfs al 15 maanden droog. Hoe is dat zo gekomen? "Ik was ineens klaar met alcohol. Echt van de ene op de andere minuut." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Gerard Joling viert verjaardag met strippers en Bonnie St. Claire Bekijk deze video » Marga Bult: "Zwarte Piet moet zwart blijven." Peter R. de Vries oneens met de zangeres. Bekijk deze video » Triest nieuws van Gerard Joling: zijn Goud & Nieuw-concert gaat niet door Bekijk deze video »
TV :
Bonnie St. Claire: "Ik was ineens klaar met alcohol"

Bonnie St. Claire is 70 jaar geworden en dat is natuurlijk reden voor een feestje, al schrikt de sympathieke zangeres wel van het getal: "70 jaar, het is niet waar!"

Dokter Bernard
Het is een mooi moment om met veel plezier terug te blikken op haar omvangrijke carrière, waaronder het enorme succes dat ze samen met Ron Brandsteder beleefde. Samen scoorden ze een grote hit met het onvergetelijke Dokter Bernard. De twee hebben nog altijd contact: "Hij belde me nog heel lief vanmorgen. Maar ik ken hem ook niet anders."

Liefdesleven
Haar leven kende de nodige hobbels en dat geldt zeker ook voor haar liefdesleven. Hoe gaat het nu tussen haar en haar man Arne? "Er is geen een huwelijk perfect en dat is dat van ons ook niet. Maar we houden wel van elkaar en zijn nog steeds samen dus dat wil ook wat zeggen."

Klaar met alcohol
Onlangs kwam in het nieuws dat Bonje, zoals haar officiële naam luidt, geen druppel meer drinkt. Ze staat zelfs al 15 maanden droog. Hoe is dat zo gekomen? "Ik was ineens klaar met alcohol. Echt van de ene op de andere minuut." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bonnie St. Claire: "Ik was ineens klaar met alcohol" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen