Tim Coronel kijkt weer in spiegel en schrikt van zichzelf: "Het is echt kerst!"

Tim Coronel kijkt weer in spiegel en schrikt van zichzelf: "Het is echt kerst!"

<em>Tim Coronel</em> kijkt weer in spiegel en schrikt van zichzelf: &quot;Het is echt kerst!&quot; Een bijzonder moment nadat een Expeditielid Expeditie Robinson moet verlaten is altijd de gang naar de weegschaal en de spiegel. Tim Coronel hoort dat hij negen kilo is afgevallen en hij schrikt behoorlijk van zichzelf als hij vervolgens ook in de spiegel kijkt: "Het is echt kerst!" roept hij uit, doelend op zijn baard. Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson: Eilandpraat hierboven. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Publiekslieveling Tim Coronel wordt uit Expeditie Robinson gestemd Bekijk deze video » Emotionele Tim Coronel ziet brief van thuis aan zijn neus voorbijgaan Bekijk deze video » Tim Coronel maakt zich niet druk om felle kritiek op Expeditie Robinson Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Tim Coronel kijkt weer in spiegel en schrikt van zichzelf: "Het is echt kerst!"

Een bijzonder moment nadat een Expeditielid Expeditie Robinson moet verlaten is altijd de gang naar de weegschaal en de spiegel. Tim Coronel hoort dat hij negen kilo is afgevallen en hij schrikt behoorlijk van zichzelf als hij vervolgens ook in de spiegel kijkt: "Het is echt kerst!" roept hij uit, doelend op zijn baard.

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson: Eilandpraat hierboven.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tim Coronel kijkt weer in spiegel en schrikt van zichzelf: "Het is echt kerst!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV