Samenvatting Nederland - Estland (EK kwalificatie heren)

Samenvatting Nederland - Estland (EK kwalificatie heren)

Samenvatting <em>Nederland - Estland</em> (EK kwalificatie <em>heren</em>) Alle hoogtepunten Nederland - Estland Live stream Nederland - Estland (EK kwalificatie heren) Bekijk deze video » Samenvatting Nederland - Estland (EK kwalificatie heren) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Nederland en Estland in de kwalificatie voor de EK 2020. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Nederland - Estland Ronald Koeman: Wijnaldum fit voor Estland, Depay nog een vraagteken Bekijk deze video » Cynische Ronald Koeman haalt uit naar het opportunisme van de pers Bekijk deze video » Op dinsdag 19 november speelt het Nederlands Elftal de kwalificatiewedstrijd tegen Estland. De wedstrijd wordt gespeeld in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. De wedstrijd begint om 20.45 uur en staat onder leiding van de Italiaanse scheidsrechter Davide Massa. NederlandDe wedstrijd tegen Noord-Ierland was niet sterk, maar het was genoeg voor Oranje om zich te kwalificeren voor het EK in 2020. Daarbij kwam er het goede nieuws dat de drie groepsduels van Oranje op het EK van volgend jaar in Amsterdam zullen worden gespeeld. De wedstrijd tegen Estland is niet echt voor spek en bonen, want de ploeg van Ronald Koeman kan nog eerste worden in de poule. EstlandVoor Estland is een nieuwe slechte kwalificatiereeks bijna ten einde. Het kleine Baltische land is pure poulevulling in deze campagne. Zes van de zeven wedstrijden werden door Estland verloren. Voor het oefenduel tegen Oekraïne, deze week, gaf bondscoach Karel Voolaid al aan veel verschillende spelers de kans te willen geven. EK kwalificatieIn november staan de laatste wedstrijden op het programma: Tegen Noord Ierland (uit, 16 november) en Estland (thuis, 19 november). Nederland plaatste zich zaterdag voor de EK 2020. Opstelling NederlandCillessen; Promes, De Ligt, Aké, Van Aanholt; Wijnaldum, Pröpper, F. De Jong; Stengs, Luuk de Jong, Depay Opstelling EstlandLepmets; Teniste, Tamm, Mets, Kallaste; Zenjov, Antonov, Ainsalu, Ojamaa; Vassiljev; Sorga. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Nederland en Estland in de kwalificatie voor de EK 2020.
Voetbal :
Samenvatting Nederland - Estland (EK kwalificatie heren)

Alle hoogtepunten Nederland - Estland


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Nederland en Estland in de kwalificatie voor de EK 2020. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Nederland - Estland


Op dinsdag 19 november speelt het Nederlands Elftal de kwalificatiewedstrijd tegen Estland. De wedstrijd wordt gespeeld in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. De wedstrijd begint om 20.45 uur en staat onder leiding van de Italiaanse scheidsrechter Davide Massa.

Nederland
De wedstrijd tegen Noord-Ierland was niet sterk, maar het was genoeg voor Oranje om zich te kwalificeren voor het EK in 2020. Daarbij kwam er het goede nieuws dat de drie groepsduels van Oranje op het EK van volgend jaar in Amsterdam zullen worden gespeeld. De wedstrijd tegen Estland is niet echt voor spek en bonen, want de ploeg van Ronald Koeman kan nog eerste worden in de poule.

Estland
Voor Estland is een nieuwe slechte kwalificatiereeks bijna ten einde. Het kleine Baltische land is pure poulevulling in deze campagne. Zes van de zeven wedstrijden werden door Estland verloren. Voor het oefenduel tegen Oekraïne, deze week, gaf bondscoach Karel Voolaid al aan veel verschillende spelers de kans te willen geven.

EK kwalificatie
In november staan de laatste wedstrijden op het programma: Tegen Noord Ierland (uit, 16 november) en Estland (thuis, 19 november). Nederland plaatste zich zaterdag voor de EK 2020.

Opstelling Nederland
Cillessen; Promes, De Ligt, Aké, Van Aanholt; Wijnaldum, Pröpper, F. De Jong; Stengs, Luuk de Jong, Depay

Opstelling Estland
Lepmets; Teniste, Tamm, Mets, Kallaste; Zenjov, Antonov, Ainsalu, Ojamaa; Vassiljev; Sorga.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Nederland en Estland in de kwalificatie voor de EK 2020.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Nederland - Estland (EK kwalificatie heren) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen