Jandino over het racisme: "We blijven één land, één volk, of je het wilt of niet"

Jandino over het racisme: "We blijven één land, één volk, of je het wilt of niet"

<em>Jandino</em> over het racisme: &quot;We blijven één land, één volk, of je het wilt of niet&quot; Er wordt momenteel veel gesproken over de zwartepietendiscussie. En ook Jandino wilt zijn ei kwijt betreft dit onderwerp. De comedian deelt bovenstaande video en hoopt dat iedereen de tijd neemt om te luisteren naar zijn boodschap. Tot een oplossing komenEr wordt deze dagen veel aan Jandino gevraagd wat het met hem doet dat er zoveel racisme is. Mensen verwachten van comedians dat hun mening hard en fel is, maar Jandino kiest ervoor om daarvan af te stappen: "Ik ben een bruggenbouwer. Ik wil eerder met jou praten, en met jou komen tot een oplossing. Ik ben m'n hele leven door verschillende mensen uitgemaakt voor van alles." "Ik heb m'n hele leven dat feest gevierd"Betreft de zwartepietendiscussie heeft de comedian het volgende te zeggen: "Ik heb m'n hele leven dat feest gevierd, zonder te weten dat ik iemand anders er pijn mee deed, en mensen zeggen dan nu: 'Heey jij bent een racist'. Ik zet dan op dat moment mijn hakken in het zand. Ik heb afgelopen dagen er zo mee gezeten, maar nu dacht ik nee. Dit moet ik delen. Wij zijn 1 volk. Natuurlijk verschillen wij van elkaar. Groningen, Twente, Maastricht, Rotterdam, Amsterdam.. Groot, Klein, Dik, Dun, Oud, Jong ja dat snap ik, maar we blijven wel 1 Land 1 Volk of je het wilt of niet. Please wees een beetje lief voor elkaar. God zegen jullie allemaal", aldus Jandino. Bekijk hierboven de Instagram video die Jandino deelt over het racisme en de zwartepietendiscussie in Nederland. Racisme bij FC Den Bosch - Excelsior: "Ze komen er misschien wel mee weg" Bekijk deze video » Mark Rutte reageert op racisme-rel: "Vreselijk. Hulde voor de scheidsrechter" Bekijk deze video » Johan Derksen en René van der Gijp in verhitte discussie over gepaste straf bij racisme Bekijk deze video »
Amusement :
Jandino over het racisme: "We blijven één land, één volk, of je het wilt of niet"

Er wordt momenteel veel gesproken over de zwartepietendiscussie. En ook Jandino wilt zijn ei kwijt betreft dit onderwerp. De comedian deelt bovenstaande video en hoopt dat iedereen de tijd neemt om te luisteren naar zijn boodschap.

Tot een oplossing komen
Er wordt deze dagen veel aan Jandino gevraagd wat het met hem doet dat er zoveel racisme is. Mensen verwachten van comedians dat hun mening hard en fel is, maar Jandino kiest ervoor om daarvan af te stappen: "Ik ben een bruggenbouwer. Ik wil eerder met jou praten, en met jou komen tot een oplossing. Ik ben m'n hele leven door verschillende mensen uitgemaakt voor van alles."

"Ik heb m'n hele leven dat feest gevierd"
Betreft de zwartepietendiscussie heeft de comedian het volgende te zeggen: "Ik heb m'n hele leven dat feest gevierd, zonder te weten dat ik iemand anders er pijn mee deed, en mensen zeggen dan nu: 'Heey jij bent een racist'. Ik zet dan op dat moment mijn hakken in het zand. Ik heb afgelopen dagen er zo mee gezeten, maar nu dacht ik nee. Dit moet ik delen. Wij zijn 1 volk. Natuurlijk verschillen wij van elkaar. Groningen, Twente, Maastricht, Rotterdam, Amsterdam.. Groot, Klein, Dik, Dun, Oud, Jong ja dat snap ik, maar we blijven wel 1 Land 1 Volk of je het wilt of niet. Please wees een beetje lief voor elkaar. God zegen jullie allemaal", aldus Jandino.

Bekijk hierboven de Instagram video die Jandino deelt over het racisme en de zwartepietendiscussie in Nederland.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jandino over het racisme: "We blijven één land, één volk, of je het wilt of niet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV