Marokkaanse Siham Raijoul (33) nieuwe presentatrice Hart van Nederland

Marokkaanse Siham Raijoul (33) nieuwe presentatrice Hart van Nederland

Siham Raijoul, die vandaag de dag nog te zien is in het NOS Jeugdjournaal, zal worden toegevoegd aan het presentatieteam van Hart van Nederland. De hoofdredacteur van het SBS-programma vindt dat de journaliste perfect past bij het nieuwsprogramma.

Nieuw publiek
De 33-jarige Siham Raijoul, die eerder werkzaam was voor Omroep Brabant, zal vanaf eind januari 2020 in dienst treden bij SBS. "Bij Hart van Nederland krijg ik de kans om me verder te ontwikkelen als journalist en presentator", vertelt de Marokkaanse journaliste trots. "Ik ga me bezighouden met het journalistieke proces op de redactie, het maken van verhalen en presenteren. Dingen die ik heb gedaan bij het NOS Jeugdjournaal en straks bij Hart van Nederland ga doen voor een nieuw publiek."

"Ze past uitstekend bij Hart van Nederland"
"Ze heeft de afgelopen jaren haar sporen verdiend als presentator en verslaggever van nieuws, waarbij ze haar publiek altijd centraal stelt. Juist daarom past ze uitstekend bij Hart van Nederland", zegt Hart van Nederland-hoofdredacteur Marc Veeningen over de komst van zijn nieuwe collega.

"Houdbaarheidsdatum"
Oud Hart van Nederland- presentatrices Gallyon van Vessem en Selma van Dijk (beiden vijftig jaar) werden eerder gedwongen om te vertrekken, waarop veel commotie ontstond. Het vertrek van Gallyon en Selma werd zelfs onderwerp van discussie nadat Talpa-eigenaar John de Mol het woord 'houdbaarheidsdatum' gebruikte in De Wereld Draait Door.

Bekijk hieronder een uitzending van Omroep Brabant waarin de spontane Siham Raijoul achter de schermen wordt gevolgd bij NOS Jeugdjournaal.

Marokkaanse <em>Siham Raijoul (33)</em> nieuwe presentatrice <em>Hart van Nederland</em> Siham Raijoul, die vandaag de dag nog te zien is in het NOS Jeugdjournaal, zal worden toegevoegd aan het presentatieteam van Hart van Nederland. De hoofdredacteur van het SBS-programma vindt dat de journaliste perfect past bij het nieuwsprogramma. Nieuw publiekDe 33-jarige Siham Raijoul, die eerder werkzaam was voor Omroep Brabant, zal vanaf eind januari 2020 in dienst treden bij SBS. "Bij Hart van Nederland krijg ik de kans om me verder te ontwikkelen als journalist en presentator", vertelt de Marokkaanse journaliste trots. "Ik ga me bezighouden met het journalistieke proces op de redactie, het maken van verhalen en presenteren. Dingen die ik heb gedaan bij het NOS Jeugdjournaal en straks bij Hart van Nederland ga doen voor een nieuw publiek." "Ze past uitstekend bij Hart van Nederland""Ze heeft de afgelopen jaren haar sporen verdiend als presentator en verslaggever van nieuws, waarbij ze haar publiek altijd centraal stelt. Juist daarom past ze uitstekend bij Hart van Nederland", zegt Hart van Nederland-hoofdredacteur Marc Veeningen over de komst van zijn nieuwe collega. "Houdbaarheidsdatum"Oud Hart van Nederland- presentatrices Gallyon van Vessem en Selma van Dijk (beiden vijftig jaar) werden eerder gedwongen om te vertrekken, waarop veel commotie ontstond. Het vertrek van Gallyon en Selma werd zelfs onderwerp van discussie nadat Talpa-eigenaar John de Mol het woord 'houdbaarheidsdatum' gebruikte in De Wereld Draait Door. Bekijk hieronder een uitzending van Omroep Brabant waarin de spontane Siham Raijoul achter de schermen wordt gevolgd bij NOS Jeugdjournaal. Gallyon van Vessem neemt emotioneel afscheid van Hart van Nederland Bekijk deze video » Gallyon van Vessem moest weg bij Hart van Nederland: "Tuurlijk is dat kut" Bekijk deze video »
TV :
Marokkaanse Siham Raijoul (33) nieuwe presentatrice Hart van Nederland
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marokkaanse Siham Raijoul (33) nieuwe presentatrice Hart van Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV