Seth Meyers ging dagdrinken met Rihanna en kwam straalbezopen thuis

Seth Meyers ging dagdrinken met Rihanna en kwam straalbezopen thuis

Seth Meyers ging dagdrinken met <em>Rihanna</em> en kwam straalbezopen thuis Jimmy Fallon ontving gisteravond een collega-talkshowhost in zijn programma, Seth Meyers. Een tijdje geleden maakte Meyers een hilarisch fragment met Rihanna, waarin de talkshowhost en de zangeres gingen 'dagdrinken'. Achteraf maakt Meyers de popster belachelijk: "Ze is een hele slechte fotograaf!" StraalbezopenMeyers zette zichzelf overigens ook voor lul, want tijdens de 'dagdrinksessie' gooide hij behoorlijk wat alcohol naar binnen, en het erge was: daarna moest hij nog naar huis, waar zijn vrouw en kinderen op hem zaten te wachten. De talkshowhost kwam straalbezopen thuis en viel zelfs in slaap in de gang. Gelukkig was zijn schoonmoeder er ook, als reddende engel: zij zette een glas water naast de slapende Meyers neer, onder het motto: "Stay hydrated!" Bekijk het interview van Jimmy Fallon met Seth Meyers hierboven. Nicki Minaj en Rihanna genieten in Amsterdam Bekijk deze video » DWDD gemist? Glennis Grace zingt Man Down van Rihanna Bekijk deze video » Boek van Rihanna kost bijna 6000 euro en is al uitverkocht Bekijk deze video »
Entertainment :
Seth Meyers ging dagdrinken met Rihanna en kwam straalbezopen thuis

Jimmy Fallon ontving gisteravond een collega-talkshowhost in zijn programma, Seth Meyers. Een tijdje geleden maakte Meyers een hilarisch fragment met Rihanna, waarin de talkshowhost en de zangeres gingen 'dagdrinken'. Achteraf maakt Meyers de popster belachelijk: "Ze is een hele slechte fotograaf!"

Straalbezopen
Meyers zette zichzelf overigens ook voor lul, want tijdens de 'dagdrinksessie' gooide hij behoorlijk wat alcohol naar binnen, en het erge was: daarna moest hij nog naar huis, waar zijn vrouw en kinderen op hem zaten te wachten. De talkshowhost kwam straalbezopen thuis en viel zelfs in slaap in de gang. Gelukkig was zijn schoonmoeder er ook, als reddende engel: zij zette een glas water naast de slapende Meyers neer, onder het motto: "Stay hydrated!"

Bekijk het interview van Jimmy Fallon met Seth Meyers hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Seth Meyers ging dagdrinken met Rihanna en kwam straalbezopen thuis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV