Hilarisch: Klaas van der Eerden trillend en kotsmisselijk na het sporten

Hilarisch: Klaas van der Eerden trillend en kotsmisselijk na het sporten

Hilarisch: <em>Klaas van der Eerden</em> trillend en kotsmisselijk na het sporten Cabaretier Klaas van der Eerden is na lange tijd weer eens gaan sporten. Hij vertelt aan de 538 dj's dat het hem erg zwaar viel. "Ik was nog niet eens op de helft!"Klaas van der Eerden was tijdens zijn sportsessie druk bezig op de roeimachine en moest 2000 meter roeien van zijn trainer, maar dit liep anders dan hij had gedacht. Klaas: "Ik ga als een gek op die roeimachine en na 600 meter was ik echt misselijk en toen moest ik nog 1400 meter! Ik was nog niet eens op de helft! Ik trillend en half kotsend van die roeimachine gegaan en daarna moest ik nog krachtoefeningen doen... Ik heb alleen maar geslapen vandaag, omdat ik gisteren heb gesport", zucht Kees lachend. Radio 538-DJ Wietze de Jager en zijn collega's gieren het uit van het lachen. Bekijk hierboven het 538-fragment waarin Klaas van der Eerden vertelt over zijn vervelende sportsessie. Ik hou van Holland gemist? Klaas heeft wel een heel bijzondere manier van spelen Bekijk deze video » Foute Vrienden krijgen woeste reactie na grap Bekijk deze video »
Entertainment :
Hilarisch: Klaas van der Eerden trillend en kotsmisselijk na het sporten

Cabaretier Klaas van der Eerden is na lange tijd weer eens gaan sporten. Hij vertelt aan de 538 dj's dat het hem erg zwaar viel.

"Ik was nog niet eens op de helft!"
Klaas van der Eerden was tijdens zijn sportsessie druk bezig op de roeimachine en moest 2000 meter roeien van zijn trainer, maar dit liep anders dan hij had gedacht. Klaas: "Ik ga als een gek op die roeimachine en na 600 meter was ik echt misselijk en toen moest ik nog 1400 meter! Ik was nog niet eens op de helft! Ik trillend en half kotsend van die roeimachine gegaan en daarna moest ik nog krachtoefeningen doen... Ik heb alleen maar geslapen vandaag, omdat ik gisteren heb gesport", zucht Kees lachend. Radio 538-DJ Wietze de Jager en zijn collega's gieren het uit van het lachen.

Bekijk hierboven het 538-fragment waarin Klaas van der Eerden vertelt over zijn vervelende sportsessie.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarisch: Klaas van der Eerden trillend en kotsmisselijk na het sporten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV