Adam Driver jatte zijn Star Wars-kostuum en lichtzwaard van de set

Adam Driver jatte zijn Star Wars-kostuum en lichtzwaard van de set

Adam Driver jatte zijn <em>Star Wars</em>-kostuum en lichtzwaard van de set De Amerikaanse acteur Adam Driver timmert behoorlijk aan de weg, en 2019 lijkt zijn beste jaar ooit te worden. Binnenkort komt namelijk de nieuwe Star Wars-film The Rise of Skywalker uit. Driver biecht op dat hij een aantal spullen van de set heeft gejat... OscarkansenOnder meer zijn kostuum en zijn lichtzwaard gingen mee naar huis. Overigens heeft Driver het allemaal eerlijk verteld, want: "Als Disney er achter komt, gaan ze achter je aan." Binnenkort verschijnt er nog een film met een hoofdrol voor Driver: Marriage Story. Het wordt nu al gezien als één van de beste films van het jaar, en volgens velen maakt Driver een reële kans om genomineerd te worden voor een Oscar voor Beste Acteur. Marriage Story verschijnt op 6 december op Netflix, en Star Wars: The Rise of Skywalker is vanaf 18 december te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk het interview van Stephen Colbert met Adam Driver hierboven. Trailer Star Wars: The Rise of Skywalker Bekijk deze trailer » Trailer Marriage Story Bekijk deze trailer »
Entertainment :
Adam Driver jatte zijn Star Wars-kostuum en lichtzwaard van de set

De Amerikaanse acteur Adam Driver timmert behoorlijk aan de weg, en 2019 lijkt zijn beste jaar ooit te worden. Binnenkort komt namelijk de nieuwe Star Wars-film The Rise of Skywalker uit. Driver biecht op dat hij een aantal spullen van de set heeft gejat...

Oscarkansen
Onder meer zijn kostuum en zijn lichtzwaard gingen mee naar huis. Overigens heeft Driver het allemaal eerlijk verteld, want: "Als Disney er achter komt, gaan ze achter je aan." Binnenkort verschijnt er nog een film met een hoofdrol voor Driver: Marriage Story. Het wordt nu al gezien als één van de beste films van het jaar, en volgens velen maakt Driver een reële kans om genomineerd te worden voor een Oscar voor Beste Acteur.

Marriage Story verschijnt op 6 december op Netflix, en Star Wars: The Rise of Skywalker is vanaf 18 december te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk het interview van Stephen Colbert met Adam Driver hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Adam Driver jatte zijn Star Wars-kostuum en lichtzwaard van de set of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV