Connie Witteman viert mijlpaal op Instagram met veel lekkernijen

Connie Witteman viert mijlpaal op Instagram met veel lekkernijen

<em>Connie Witteman</em> viert <em>mijlpaal op Instagram</em> met veel lekkernijen Connie Witteman verovert langzaam maar zeker Instagram. De zangeres heeft online helemaal haar draai gevonden, de diva is de belichaming van glitter and glamour maar op Instagram ziet men haar lekker de boodschappen doen, de planten water geven en een appeltaart bakken. Connie groeit op [email protected] heeft vandaag (dinsdag 19 november 2019) maar liefst 33,900 volgers, en een dag eerder - toen ze haar Instagram mijlpaal vierde in de video hierboven - had ze er nog 33,500! Het aantal volgers blijft maar groeien, de mensen houden van Connie! Bekijk in de Instagram Story hierboven hoe Connie haar mijlpaal op Instagram viert. Connie Witteman door de knieën tijdens theatraal optreden vanuit huis Bekijk deze video » Connie Witteman is de nieuwe ster van Instagram Bekijk deze video » Connie Witteman met haarrollers over straat: "Niet filmen hoor" Bekijk deze video » Scheiding van Connie Witteman verloopt moeizaam: "Het is niet gezellig, nee" Bekijk deze video »
Entertainment :
Connie Witteman viert mijlpaal op Instagram met veel lekkernijen

Connie Witteman verovert langzaam maar zeker Instagram. De zangeres heeft online helemaal haar draai gevonden, de diva is de belichaming van glitter and glamour maar op Instagram ziet men haar lekker de boodschappen doen, de planten water geven en een appeltaart bakken.

Connie groeit op Instagram
@Conniespower heeft vandaag (dinsdag 19 november 2019) maar liefst 33,900 volgers, en een dag eerder - toen ze haar Instagram mijlpaal vierde in de video hierboven - had ze er nog 33,500! Het aantal volgers blijft maar groeien, de mensen houden van Connie!

Bekijk in de Instagram Story hierboven hoe Connie haar mijlpaal op Instagram viert.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Connie Witteman viert mijlpaal op Instagram met veel lekkernijen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen