Bekijk eerste beelden nieuw seizoen Komt een man bij de dokter

Bekijk eerste beelden nieuw seizoen Komt een man bij de dokter

Bekijk eerste beelden nieuw seizoen <em>Komt een man bij de dokter</em> Op zaterdag 30 november start een nieuw seizoen van Komt een man bij de dokter op SBS 6, waarin opnieuw een aantal hilarische moppen en sketches worden opgevoerd door de acteurs. Ook zijn er dit seizoen gastrollen van onder anderen Jody Bernal en Hans Kazàn. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen hierboven. Het nieuwe seizoen van Komt een man bij de dokter is vanaf zaterdag 30 november wekelijks om 22.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Komt een man bij de dokter terugkijken bij Gids.tv. Bekijk eerste beelden Jody Bernal in Drunk History: 'Die wodka maakt me heet!' Bekijk deze video » Bram Krikke will net zo'n zomerhit als Jody Bernal Bekijk deze video »
TV :
Bekijk eerste beelden nieuw seizoen Komt een man bij de dokter

Op zaterdag 30 november start een nieuw seizoen van Komt een man bij de dokter op SBS 6, waarin opnieuw een aantal hilarische moppen en sketches worden opgevoerd door de acteurs. Ook zijn er dit seizoen gastrollen van onder anderen Jody Bernal en Hans Kazàn.

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen hierboven.

Het nieuwe seizoen van Komt een man bij de dokter is vanaf zaterdag 30 november wekelijks om 22.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Komt een man bij de dokter terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk eerste beelden nieuw seizoen Komt een man bij de dokter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen