Opgezadeld met Britt gemist?: Britt heeft boete gehad voor te langzaam rijden

Opgezadeld met Britt gemist?: Britt heeft boete gehad voor te langzaam rijden

<em>Opgezadeld met Britt</em> gemist?: Britt heeft boete gehad voor te langzaam rijden Bekijk in het fragment uit het programma Opgezadeld Met Britt hoe Britt Dekker vertelt over voorzichtige mensen die vaak ongelukken veroorzaken op de weg, maar Britt heeft zelf ook eens een boete gehad voor te langzaam rijden vertel ze. Boete voor BrittBritt Dekker werd ooit aangehouden en kreeg de volgende mededeling: "Mevrouw u krijgt een boete want u rijdt veel te langzaam, u heeft een hele file gemaakt." Ook geeft Britt een tip aan de kijkers mee: "Als er iets op je afkomt, dan moet je gewoon met je ogen dicht rijden." __ Heb je een aflevering gemist? Dat geeft niets. Je kunt elke aflevering van Opgezadeld met Britt terugkijken bij Gids.tv. Opgezadeld met Britt is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6.__ Britt Dekker verprutst manen van paard: "Het ziet er niet uit" Bekijk deze video » Opgezadeld met Britt gemist? Schaap geeft Britt Dekker een kopstoot Bekijk deze video » Britt Dekker: ‘Weinig andere presentatoren stoppen voor tv-opnames thermometer in kont van paard’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Opgezadeld met Britt gemist?: Britt heeft boete gehad voor te langzaam rijden

Bekijk in het fragment uit het programma Opgezadeld Met Britt hoe Britt Dekker vertelt over voorzichtige mensen die vaak ongelukken veroorzaken op de weg, maar Britt heeft zelf ook eens een boete gehad voor te langzaam rijden vertel ze.

Boete voor Britt
Britt Dekker werd ooit aangehouden en kreeg de volgende mededeling: "Mevrouw u krijgt een boete want u rijdt veel te langzaam, u heeft een hele file gemaakt." Ook geeft Britt een tip aan de kijkers mee: "Als er iets op je afkomt, dan moet je gewoon met je ogen dicht rijden."

__ Heb je een aflevering gemist? Dat geeft niets. Je kunt elke aflevering van Opgezadeld met Britt terugkijken bij Gids.tv. Opgezadeld met Britt is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6.__

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opgezadeld met Britt gemist?: Britt heeft boete gehad voor te langzaam rijden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen