Vriendin Raymond van Barneveld: "Ik was verrast door de klik"

Vriendin Raymond van Barneveld: "Ik was verrast door de klik"

Vriendin <em>Raymond van Barneveld</em>: &quot;Ik was verrast door de klik&quot; Art Rooijakkers gaat woensdagavond op bezoek bij darter Raymond van Barneveld en spreekt daarbij ook zijn Engelse vriendin, met wie hij sinds begin dit jaar samen is. "Er was een echte connectie tussen ons waar ik echt door overvallen werd", aldus Julia. Bekijk het fragment van Rooijakkers over de vloer hierboven. Rooijakkers Over De Vloer is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt iedere aflevering van Rooijakkers Over De Vloer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dit zijn de pikante beelden van buitenechtelijke relatie Raymond van Barneveld Bekijk deze video » Raymond van Barneveld had eenzame jeugd: "Ik was gewoon heel apart." Bekijk deze video »
TV :
Vriendin Raymond van Barneveld: "Ik was verrast door de klik"

Art Rooijakkers gaat woensdagavond op bezoek bij darter Raymond van Barneveld en spreekt daarbij ook zijn Engelse vriendin, met wie hij sinds begin dit jaar samen is. "Er was een echte connectie tussen ons waar ik echt door overvallen werd", aldus Julia. Bekijk het fragment van Rooijakkers over de vloer hierboven.

Rooijakkers Over De Vloer is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt iedere aflevering van Rooijakkers Over De Vloer terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vriendin Raymond van Barneveld: "Ik was verrast door de klik" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen