Bekijk laatste trailer The Irishman (vanaf 27 november op Netflix)

Bekijk laatste trailer The Irishman (vanaf 27 november op Netflix)

Bekijk laatste trailer <em>The Irishman</em> (vanaf 27 november op Netflix) Martin Scorseses nieuwste film The Irishman wordt nu al geprezen als één van de beste films van het jaar, en is zelfs al één van de beste werken uit het lange oeuvre van de geniale filmregisseur genoemd. Ook denken veel mensen dat The Irishman een serieuze kanshebber is voor de belangrijkste Oscars, begin volgend jaar. De film is nu al te zien in een aantal Nederlandse bioscopen, en verschijnt binnenkort op Netflix. The Irishman is vanaf 27 november te zien op Netflix. Bekijk de laatste trailer voor de film hierboven. Regisseur Martin Scorsese over The Irishman: "Al Pacino was niet te stoppen!" Bekijk deze video » Martin Scorsese over The Irishman: "Niemand wilde geld in de film steken" Bekijk deze video » Hilarische parodie op The Irishman en Marvel-films: Al Pacino verandert in Hulk Bekijk deze video »
Film :
Bekijk laatste trailer The Irishman (vanaf 27 november op Netflix)

Martin Scorseses nieuwste film The Irishman wordt nu al geprezen als één van de beste films van het jaar, en is zelfs al één van de beste werken uit het lange oeuvre van de geniale filmregisseur genoemd. Ook denken veel mensen dat The Irishman een serieuze kanshebber is voor de belangrijkste Oscars, begin volgend jaar. De film is nu al te zien in een aantal Nederlandse bioscopen, en verschijnt binnenkort op Netflix.

The Irishman is vanaf 27 november te zien op Netflix. Bekijk de laatste trailer voor de film hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk laatste trailer The Irishman (vanaf 27 november op Netflix) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen