Fred van Leer in shock door Linda's fashion fout

Fred van Leer in shock door Linda's fashion fout

<em>Fred van Leer</em> in shock door <em>Linda's</em> fashion fout Stylist Fred van Leer is nog steeds enorm trots op zijn televisieprogramma Alles uit de Kast. Op Instagram deelt de presentator een voorproefje van vanavond (19 november), waarin te zien is dat de Rotterdamse Linda een grote fashion fout maakt. "Vanavond weer een nieuwe aflevering van mijn programma Alles uit de Kast! Oh wat ben ik dol op mijn vriendin Linda! Een ras Rotterdammer en heeft veel meegemaakt! We hebben gehuild maar gelukkig ook veel gelachen", aldus Fred van Leer over de aflevering van vanavond. Kijk elke dinsdag om 20:30 uur Alles uit de kast bij TLC, en zie het fragment waarin Fred in shock is van Linda's fashion hierboven. Je kunt elke aflevering van Alles uit de kast terugkijken via Gids.tv. André Hazes na Ahoy-concert: "Monique is er en we zijn goed" Bekijk deze video » Nieuwe seizoen Alles uit de Kast: "De lach en traan liggen weer dichter bij elkaar!" Bekijk deze video » Alles uit de kast: Vanavond seks in de kast met Fred van Leer Bekijk deze video »
Entertainment :
Fred van Leer in shock door Linda's fashion fout

Stylist Fred van Leer is nog steeds enorm trots op zijn televisieprogramma Alles uit de Kast. Op Instagram deelt de presentator een voorproefje van vanavond (19 november), waarin te zien is dat de Rotterdamse Linda een grote fashion fout maakt.

"Vanavond weer een nieuwe aflevering van mijn programma Alles uit de Kast! Oh wat ben ik dol op mijn vriendin Linda! Een ras Rotterdammer en heeft veel meegemaakt! We hebben gehuild maar gelukkig ook veel gelachen", aldus Fred van Leer over de aflevering van vanavond.

Kijk elke dinsdag om 20:30 uur Alles uit de kast bij TLC, en zie het fragment waarin Fred in shock is van Linda's fashion hierboven. Je kunt elke aflevering van Alles uit de kast terugkijken via Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fred van Leer in shock door Linda's fashion fout of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV