Utopia: Mylène in tranen dat ze niet naar huis is gestemd

Utopia: Mylène in tranen dat ze niet naar huis is gestemd

<em>Utopia</em>: Mylène in tranen dat ze niet naar huis is gestemd In Utopia zag het er vandaag naar uit dat Mylène naar huis werd gestuurd. Maar publieksstemmen telden ineens mee en door een gelijkspel werd uiteindelijk niemand eruit gestemd. Je zou verwachten dat de sfeer top is nu iedereen nog even mag blijven, maar Mylène is in tranen. “Ze zeggen wel: stoppen op je hoogtepunt. En mijn hoogtepunt heb ik gehad”, vertelt een verdrietige Mylène. “Ik vind het goed geweest. Ik wil heel graag terug naar Jens en mijn moeder.” In de video hierboven vertellen ook andere Utopia-inwoners hoe zij over de stemming denken en wie ze het liefst zien vertrekken. Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Utopia terugkijken bij Gids.tv. Terminale Cees neemt afscheid van Utopia-vrienden: "Ik sterf van de pijn" Bekijk deze video » Utopia: blote man doet vrouwenharten sneller kloppen Bekijk deze video »
TV :
Utopia: Mylène in tranen dat ze niet naar huis is gestemd

In Utopia zag het er vandaag naar uit dat Mylène naar huis werd gestuurd. Maar publieksstemmen telden ineens mee en door een gelijkspel werd uiteindelijk niemand eruit gestemd. Je zou verwachten dat de sfeer top is nu iedereen nog even mag blijven, maar Mylène is in tranen.

“Ze zeggen wel: stoppen op je hoogtepunt. En mijn hoogtepunt heb ik gehad”, vertelt een verdrietige Mylène. “Ik vind het goed geweest. Ik wil heel graag terug naar Jens en mijn moeder.” In de video hierboven vertellen ook andere Utopia-inwoners hoe zij over de stemming denken en wie ze het liefst zien vertrekken.

Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Utopia terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Utopia: Mylène in tranen dat ze niet naar huis is gestemd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen