Boris Johnson gaat los in boksring met ‘get Brexit done’-bokshandschoenen

Boris Johnson gaat los in boksring met ‘get Brexit done’-bokshandschoenen

<em>Boris Johnson</em> gaat los in boksring met ‘get Brexit done’-bokshandschoenen Boris Johnson heeft een bijzondere manier gevonden om zich voor te bereiden op het verkiezingsdebat van vanavond met oppositieleider Jeremy Corbyn. De Britse premier bezocht dinsdagmiddag een boksschool in Manchester. Voor deze gelegenheid ging hij ook zelf de ring in, hij besloot te boksen met speciale bokshandschoenen met de tekst 'get Brexit done'. Bekijk beelden van een boksende Boris Johnson in de video hierboven. Boris Johnson dient verzoek in voor nieuwe verkiezingen op 12 december Bekijk deze video » John Bercow heeft brok in de keel bij afscheid in Brits Lagerhuis: "Ik waardeer het enorm" Bekijk deze video »
Politiek :
Boris Johnson gaat los in boksring met ‘get Brexit done’-bokshandschoenen

Boris Johnson heeft een bijzondere manier gevonden om zich voor te bereiden op het verkiezingsdebat van vanavond met oppositieleider Jeremy Corbyn. De Britse premier bezocht dinsdagmiddag een boksschool in Manchester. Voor deze gelegenheid ging hij ook zelf de ring in, hij besloot te boksen met speciale bokshandschoenen met de tekst 'get Brexit done'.

Bekijk beelden van een boksende Boris Johnson in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boris Johnson gaat los in boksring met ‘get Brexit done’-bokshandschoenen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV