Deel Nijmegen afgezet door man die dreigt met vuurwapen

Deel Nijmegen afgezet door man die dreigt met vuurwapen

Deel Nijmegen afgezet door man die dreigt met vuurwapen In het centrum van Nijmegen is een deel van de stad afgezet. Er is namelijk een man gesignaleerd met een vuurwapen. Politie met kogelwerende vestenDe man dreigt met geweld, zo laat de politie weten. Volgens verschillende media zou hij in een pand van een zorginstelling zijn voor mensen met psychische problemen en dreigen om andere mensen neer te schieten. Er lopen agenten in het gebied rond met kogelwerende vesten. Bekijk beelden van het AD in de video hierboven. Doorzoekingen Berghem: Politie vindt drugs en chemicaliën Bekijk deze video » Schietpartij Fresno: 10 mensen neergeschoten, 4 doden Bekijk deze video »
Nieuws :
Deel Nijmegen afgezet door man die dreigt met vuurwapen

In het centrum van Nijmegen is een deel van de stad afgezet. Er is namelijk een man gesignaleerd met een vuurwapen.

Politie met kogelwerende vesten
De man dreigt met geweld, zo laat de politie weten. Volgens verschillende media zou hij in een pand van een zorginstelling zijn voor mensen met psychische problemen en dreigen om andere mensen neer te schieten. Er lopen agenten in het gebied rond met kogelwerende vesten.

Bekijk beelden van het AD in de video hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deel Nijmegen afgezet door man die dreigt met vuurwapen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV