Tim Akkerman treedt op voor doven en slechthorenden met gebarentolk

Tim Akkerman treedt op voor doven en slechthorenden met gebarentolk

<em>Tim Akkerman</em> treedt op voor doven en slechthorenden met gebarentolk Tim Akkerman gaat een exclusief optreden geven voor doven en slechthorenden. De zanger en zijn band hebben een bijzondere manier gevonden om dit publiek toch intens te kunnen laten genieten van zijn muziek, zo doet er bijvoorbeeld een gebarentolk mee om de teksten goed over te brengen. Bekijk het interview met Tim Akkerman over het optreden met de doventolk in de video van 5 Uur Live hierboven. Beste Zangers gemist? Tim Akkerman & Floor Jansen zingen 'Shallow' Bekijk deze video » Beste Zangers-sensatie Floor Jansen leert Jeroen Pauw headbangen Bekijk deze video »
TV :
Tim Akkerman treedt op voor doven en slechthorenden met gebarentolk

Tim Akkerman gaat een exclusief optreden geven voor doven en slechthorenden. De zanger en zijn band hebben een bijzondere manier gevonden om dit publiek toch intens te kunnen laten genieten van zijn muziek, zo doet er bijvoorbeeld een gebarentolk mee om de teksten goed over te brengen.

Bekijk het interview met Tim Akkerman over het optreden met de doventolk in de video van 5 Uur Live hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tim Akkerman treedt op voor doven en slechthorenden met gebarentolk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV