Home Alone: Kinderen helpen de vaatwasser om zeep

Home Alone: Kinderen helpen de vaatwasser om zeep

<em>Home Alone</em>: Kinderen helpen de vaatwasser om zeep Als de kinderen in het programma Home Alone alleen thuis zijn, kunnen ze zelf alle regels bepalen. Dat is heerlijk, maar af en toe missen ze papa en mama ook wel een beetje. Bijvoorbeeld als ze de vaatwasser willen aanzetten. Hoe werkt zoiets eigenlijk, moet je de fles afwasmiddel leegspuiten over de vuile vaat? Bekijk het fragment van Home Alone waarin de kinderen de vaatwasser om zeep helpen in de video hierboven. Home Alone is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Home Alone terugkijken bij Gids.tv. Home Alone: Wat doen kinderen als het brandalarm afgaat? Bekijk deze video » Home Alone: Wat doen kinderen als een vreemde naar binnen wil? Bekijk deze video »
TV :
Home Alone: Kinderen helpen de vaatwasser om zeep

Als de kinderen in het programma Home Alone alleen thuis zijn, kunnen ze zelf alle regels bepalen. Dat is heerlijk, maar af en toe missen ze papa en mama ook wel een beetje. Bijvoorbeeld als ze de vaatwasser willen aanzetten. Hoe werkt zoiets eigenlijk, moet je de fles afwasmiddel leegspuiten over de vuile vaat?

Bekijk het fragment van Home Alone waarin de kinderen de vaatwasser om zeep helpen in de video hierboven.

Home Alone is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Home Alone terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Home Alone: Kinderen helpen de vaatwasser om zeep of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV